- 19 Mart 2010
- 1.643
- 0
magrentacım selam farların fotolarını yeni gördüm epeydir foruma giremiyorum blogumala ugrastım bu ara birde internette sorun vardı giremedim fazla
hepsi çok hoş mac farın rengi çok güzel gri ile kombin harika olur güle güle kullan tatlım sevgiler
teşekkürler tatlımopuyorumnanaktanmagrenta,cafelatte,roseangel,betüş hepiniz güle güle kullanın kızlarr:)opuyorumnanaktan
cafem ayakkabılar süper , bu babetleri nasıl giyyorsunuz beliniz ağrımıyormu kaydirigubbakcemile3samshlar çok güzel demi , kutuda başka , sürünce başka , üstüne eyeliner de sür ,rengi daha da değişior zemuszemus
bunları ben aldım , fırçalarım çok yumuş boshayallersmile
bunları da annem bana almış :asigim:
lattecim sobeeeeee
sende bendensin valla topuklu giyince allahım kayıyor mahvoluyorum yahhuuu
kaydirigubbakcemile3 sorma yaa resmen ayağım şişiyor bikeresinde yaklaşık 10 cm lik topuklu giyindim üstünde 8-9 saat kalma gafletinde bulundum 2 gün falan ayağımın üstüne basamadımmafoldumben bide nedense benim ayağım her ayakkabıda rahat etmes sorunlular biraz
evet canım , nasıl takacaksam sempatiksalakcinni
güle güle kullan çikolopçum
o bıyık alma şeysini bazarda gördümdü korkmuştum bu benim üst dudagı alır götürr diyesırnaşık şeysırnaşık şey
watsonun sihirli ruju mu o bende de var çok dogal pembe duruyo bayılıyorum ona:lepi: