Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göz kalemi istiyorum pastalinkini kullanıyordum memnundum aslında ama şöyle daha koyu siyah bi kalem öneriniz varmı canlarım:uhm:
Flormar Ultra Black Göz kalemini şiddetle tavsiye ederim canım
Yumuşacık ucu var,uzun süre dayanıklı,akma ve bulaşma yapmıyor
Ayrıca kopppkoyu opuyorumnanaktan
Herkes güle güle kullansın cicilerini zemuszemus
Bugun lusha uğramışken biten ürünlerimden aldım .Fot netten alıntı isteyen olursa kendi resimlerinide çekerim şu an feci üşendiğim için bunlarla iade edin
auqa marina yüz temizleme jeli
tea tree tonik
ice blue sabun ( naneli enfes bir kokusu var )
cupcake taze maskesinin testerini aldım ve bir kaç şeyin =) Agoraya gitmişken ysl rujlardan da denedim ne yazık ki tatları pek hoşuma gitmedi
yüz temizleme jelini anlayamadım? nasıl bi jel o öyle???
jel dedigime bakma alışkanlık işte =) sabun gibi değişik bir yapısı var üzerinde de yosun parçaçıkları neyse
kullanacağın kadar parçayı koparıp, sonrasında kopardığın parçayı su ile ıslatılıp yüze sürübileceğin bir yüz temizleme ürünü
yağlı cilt için uygunsa deneyebilirim. teşekkür ederim.
flormar gece mavisi avon ojelerim ve far fırçam bu arada ojelerin rengine bayıldım hele pembesi çok tatlı bir renk yerimseniben avon portakallı duş jeli ve lavantalı banyo köüğüm daha kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim:jeyyar: yeni aldığım parfümüm kokusu pur blanca ya benziyor günlük için fena ]
tmm cnm teşekkür ederim...Bayan Seyma güle güle kullan opuyorumnanaktan
Ojelerin rengini çok beğendim özellikle de pembe olanı
Bu arada flormar ultra black kalem diğerlerinden farklı,kullanınca anlayaksın vereliniortak
sürmeli bayanseyma güle güle kullanın kızlar yerimseniben