Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lfbrls a.s., Pen_Swan kaydirigubbakcemile5 bayanseyma uzun süredir kullanıyorum canım ben , sen görmemişsin demek ki , tavsiye ediyorum en kısa sürede denemelisin bayanssulusmile :KK66:

canım ben şöyle en az bi 3 -4 gün tırnağımdan çıkmıyıcak bi oje istiyorum malum ev işleri yapıyoruz ellerimiz suya girince çıkıyor çıkıncada yeniden oje sürmek gerekiyor :sinifsinif:sürmeyince iğrenç bi görüntü oluyor yarısı ojeli yarısı ojesiz çok korkunç bir görüntü avonun ojeleri rötuşlarla 10 güne kadar dayanıklı deniyor daha denemedim ama benim için 3-4 gün kalsa yeterli boshayallersmile çok kalınca aynı renkten sıkılıyor insan çünküsüprizzzzz

67872150.jpg

colorama serisini çok seviyorum özellikle french yapıcaksam..
güle güle kullan canım ne şeker duruyorlar onlar yahuuuu
AAA AAAAA akannehirmeybılıne ojeilk defa görüyorum yenimi çıktı yoksa ben geridenmi takipteyim:roflol::roflol:
vardı canım hatta ben mor rengine baya zamandır hayranım bi kere bulamıom die 2 dene alıp stok yapmıştım ama mor oje sürmüom artık :)
canım ben şöyle en az bi 3 -4 gün tırnağımdan çıkmıyıcak bi oje istiyorum malum ev işleri yapıyoruz ellerimiz suya girince çıkıyor çıkıncada yeniden oje sürmek gerekiyor :sinifsinif:sürmeyince iğrenç bi görüntü oluyor yarısı ojeli yarısı ojesiz çok korkunç bir görüntü avonun ojeleri rötuşlarla 10 güne kadar dayanıklı deniyor daha denemedim ama benim için 3-4 gün kalsa yeterli boshayallersmile çok kalınca aynı renkten sıkılıyor insan çünküsüprizzzzz

avon kalıcı diyorlar evet ama ben sürerken kuruyo hiç beğenmedim o yüzden :) pastelinkine kalıcı diyorlar ben golden rose ve alix avienin kırık beyaz ojesini kullanıyorum ne çıktığı belli ne bişi :)))) ama çok uzun kalması tırnak sağlığını bozuyo benimkiler kıılıp soyuluyor :KK43:

vardı canım hatta ben mor rengine baya zamandır hayranım bi kere bulamıom die 2 dene alıp stok yapmıştım ama mor oje sürmüom artık :)

avon kalıcı diyorlar evet ama ben sürerken kuruyo hiç beğenmedim o yüzden :) pastelinkine kalıcı diyorlar ben golden rose ve alix avienin kırık beyaz ojesini kullanıyorum ne çıktığı belli ne bişi :)))) ama çok uzun kalması tırnak sağlığını bozuyo benimkiler kıılıp soyuluyor :KK43:

kaydirigubbakcemile5katılıyorum sana golden rose ye önyargılıydım denedim sürümü de güzel fırça izi yapmıyor..dediğin gibi kırık beyazı süper bişey:lepi:

teşekkür ederim canlar opuyorumnanaktan

kk da nyx rujlarından kullanan var mı ? fiyatları çok uygun alsam mı almasam mı bilemedim bilmiyorumkismile yapıları nasıl ki ?

kaydirigubbakcemile5katılıyorum sana golden rose ye önyargılıydım denedim sürümü de güzel fırça izi yapmıyor..dediğin gibi kırık beyazı süper bişey:lepi:
03 no sanırım ilk defa sürdüm normalde alix avien kullanıyordum bu sefer bunu sürdüm gerçekten fırça izi yok alix avienden daha güzel duruyorbayanssulusmile
teşekkür ederim canlar opuyorumnanaktan

kk da nyx rujlarından kullanan var mı ? fiyatları çok uygun alsam mı almasam mı bilemedim bilmiyorumkismile yapıları nasıl ki ?

livcim donutcum almıştı uygun fiyata beğendiğini hatırlıyorum göz kalemlerine güzel değil diye bir yorum gelmişti hatırlayamadım ama rujlarına güzel dediler diye hatırlıyorum

livcim donutcum almıştı uygun fiyata beğendiğini hatırlıyorum göz kalemlerine güzel değil diye bir yorum gelmişti hatırlayamadım ama rujlarına güzel dediler diye hatırlıyorum

anladım tatlımopuyorumnanaktan bloglarda nyx round lipstick çok övüyorlar ne yapsam bilemedim fiyatlarıda feci ucuz:lepi: donutumuz tatileydi değil mi :çok üzgünüm:

03 no sanırım ilk defa sürdüm normalde alix avien kullanıyordum bu sefer bunu sürdüm gerçekten fırça izi yok alix avienden daha güzel duruyorbayanssulusmile

a.sa.sevet canım 03,bende ilk defa kullandım..1,1-5 liraya güzel oje..-tatlicadiarzu-

anladım tatlımopuyorumnanaktan bloglarda nyx round lipstick çok övüyorlar ne yapsam bilemedim fiyatlarıda feci ucuz:lepi: donutumuz tatileydi değil mi :çok üzgünüm:
evet canım malesef tatilde nerden alıcaksın cheapmellstenmi? bu kaaa ucuz merak ettim
a.sa.sevet canım 03,bende ilk defa kullandım..1,1-5 liraya güzel oje..-tatlicadiarzu-

valla şans eseri aldım pek hoşuma gitti bundan sonra sanırım bütün ojelerim golden rose olcak :)bayanssulusmile çoğuluğu sağladılar :)

kıslarr gojane den ayakkabılarım geldi
smahbox farlarımda bugün yola çıkıo onlarda gelsin hepsini çekip koyarım zemuszemus

kıslarr gojane den ayakkabılarım geldi
smahbox farlarımda bugün yola çıkıo onlarda gelsin hepsini çekip koyarım zemuszemus
şimdiden güle güle kullan zemuszemus
evet canım malesef tatilde nerden alıcaksın cheapmellstenmi? bu kaaa ucuz merak ettim

yok canım cherryculture dan alacağım aslında ebayda da fiyatları çok uygun bilmiyorumkismile almadan önce donutu beklesem iyi olur gibi kokusu kötüyse hiç almama gerek yok çünkü koku konusunda baya hassasım :çok üzgünüm:

hımmmmm .. evet tırnaklar soyuluyoboshayallersmile ama ben namaz kıldığım için ya gece dışarı çıkarken sürüyorum gelince çıkarıyorumbayanssulusmile onun dışında bayanlara özel gün olduğu zamanda:))))) uzun süreli kalsın istiyorum cnm:)

nerden nasıl eklicem canım_?

canım imageshack.com gir ordan browseye tıkla ordan resim seç bilgisayarından sonra çıkan tam link yazan yeri bu siteye arkadaşlarınla yazı yazdığın bölümün üzerinde grafik ekle var o kopyaladığın linki ekle cevapla de tamamdır:)

flormar gece mavisi ojem
snc00646.jpg
avon ojelerim ve far fırçam bu arada ojelerin rengine bayıldım hele pembesi çok tatlı bir renk yerimseniben
snc00647.jpg
avon portakallı duş jeli ve lavantalı banyo köüğüm daha kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim:jeyyar:
snc00648.jpg
yeni aldığım parfümüm kokusu pur blanca ya benziyor günlük için fena sayılmazsempatiksalakcinni
snc00654.jpg

bunlarda yeni aldığım göz kalemliğim ve ruj aksesuarlarım
snc00655.jpg
cecile;gosh rujlarım ve nivea dudak balsamım
snc00658.jpg
ve son olaraktan swatc sırasıyla cecile -*-*-*-gosh-*-*-*nivea
snc00659.jpg

Meraba kokoşlar :KK3: , bende bunları aldım bugün

kk1p.jpg

çam terebentin - kabak lifli sabun (ortasında lifler var) - kantaron yağı

Bunlarda çok yeni olmayan ama doğru düzgün kullanamadığım bikaç bişee eklememde sakınca yoktur umarım..

kk3v.jpg

kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri

kk2e.jpg

cecile marka bunlar da fena değil..

kk4q.jpg

günlük makyajımın vazgeçilmezlerinden , mat fondotenim , mat pudram , pastel simli allığım , maybeline mat allığım ve lancome toz far paleti..

kk5v.jpg

göz kalemlerimden bi kaçtanesi.

herkes güle güle kullansın:dance:bayıldım aldıklarınıza:lepi:

X