Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Rosenagel buldum canım

Rouge Dior Haute Couture Voluptuous Care serisi ve 28 temmuzdan ıtıbaren demısler

Rosenagel buldum canım

Rouge Dior Haute Couture Voluptuous Care serisi ve 28 temmuzdan ıtıbaren demısler
28Temmuzda amerikada çıkmış olsa bizede bu ayın sonunda geler ancak sağol canım uğraştırdım senide...
ruj demeyin şuna
fizanda olsa gider bulur :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kendi gidioda bizide sürüklüo kaydirigubbakcemile

Yok balım ugrasmadım,zaten cok merak etmıstım :))))

Ama bu baslıktakı herkes herkesı surukluyor anacım :))

aldın dun allıkları ben bugun rahat duracakmıyım sanıyorsun :)

Yok balım ugrasmadım,zaten cok merak etmıstım :))))

Ama bu baslıktakı herkes herkesı surukluyor anacım :))

aldın dun allıkları ben bugun rahat duracakmıyım sanıyorsun :)

Tabi canım herkes birbirini yoldan çıkarıyor ama şu bi gerçekki burda olduğumuz sürece iyi ve kaliteli olan ürünleri alıyoruz birbirmizin deneyimlerine dayanarak ...
Gitmiş olsam bütün renklerini alıp seriyi tamamlıcam yumuşacık yaa renklerde süperzemuszemus

donutum dibimi düşürdün , o koyu kırmızının nosunu filn görmediiimmmmm görmek istiyorummmmmmm delikafadulden
kızlar teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan
cafem allığın markası flormar , gül kurusu gibi .

Hele ki şu braun iyonlu maşam 32 mm gelsin de ,o zaman yoldna çıkartmayı göreceksiniz siz sempatiksalakcinni
Dayanamadım verdim siparişimi anasını satim,benden kıymetlimi :lepi:

donut rujların çok güzel gerçekten cesaret isteyen renkler ama

geçen gün fotoğrafını eklediğim rujumu kullandım çok kalıcı, sabahtan akşama kadar çıkmadı.en kısa zamanda diğer renklerinden alıcam.farı da çok beğendim.

evet canım aynen katılıyorum,ozel gunlerde ve gece cıkarken uygunlar.Ama gunduz kullananlarda var cok rahat kırmızı tonlarını

günaydın güzeller:)

kız ne gunaydını,oglenı gectı saat :)

Tunaydın canım benım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…