ama demedım mi sabah kaydirigubbakcemile3abooooooo bunu sürüp sokakta dolaşmak çok tehlikeliiiiii:roflol:
lülülülülülüNe yalan sölim super powder serisini daha çok tutuyorum,kapatıcılığı daha iyi geldi bana
Amma ve lakin piyasadan kalkıyormuş kafamçokkarıştı
Mineral olan da iyi ama öbürünü istiyorum ben mafoldumben
Çöl..deve ve kutup ayısı üçlüsü beni temsil ediyor diyorum da kimse inanmıyor :lepi:
güle güle kullan minişimmmmmmmmmm
bunları aldımmmmm delikafadulden
tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
işte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17
şu arkadaşı aldım ebaydan.
ist. falan sordum nişanlımla chanel marka vardı 75 tl dedi. nişanlım dedi bunu alırsan evliliğimizi engellersin arzu dedi bu kadarcık şeye 75 vermeyek dedi. ebaydan ihaleyle 1 dolara aldım. bana gelişi biraz sancılı oldu ama 12 tl ye geldi. tabi chanel daha iyidir ama bu da gayet güzel memnun kaldım çiçeklerim ayrıyetten evliliğimi kurtardım:))
bu da akşam yaptığım makyajımda kullanmıştım ondan ekliyorum altta da üstte de var sadece göz içinde kalem var canlar
canım evet :)
cok dıkkat cekıcı ama sahane
bu ton canım :) biraz taştı acele surdum ama rengi gorebılmen acısından ış goruru canım
ama demedım mi sabah kaydirigubbakcemile3
aqua BARBİ--------aynından bendede var o tona benziyor gosh un yanlız çok çekici olduğundan dolayı sakat yazıyo :1rolleyes::hooray:
Donutum bayı*ldım bayı*ldıııımmmmm ayı*lınca cevap yazacağım kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni Maşa*l*lah benim canımaaa
lülülülülülü
güle güle kullan minişimmmmmmmmmm
teşekkürler ayrıcana bibeğimbayanssulusmile
donut sana yorumy apmıyom artık:sinifsinif:
seninki dudikse benimki ne :2:
iki ince çizgi :gitme:
offffffffffff rengi süpermiş canım. güle güle sür sürüştür:lepi:bayanssulusmile
ben bayılırım kırmızıya. her tonu işimi görür:jeyyar: ama iddialı tonlar tercihimdir orası ayrı:lepi:
senin dudaklarında maşallahı var, bak şimdi gelde öpme öööle kırmısı kırmısıŞeniz
ahahah iyi yapmışsın valla ebaydan almakla. ayol ev ekonomisi diye bişi var demi, nişanlında durumun ciddiyetine varmış, kıvama gelmişsiniz siz, beklemeyin evlenin kuuuuu.
kış gelinimi olcan sende. çok egzotik oluyor, tavsiye ederim. ben kar altında evlenmiştim, ahahah düğünden sonra 15 gün hasta yattım emmekafamçokkarıştı
jel eyeline hoşmuş, sürümü kolay mı diğerlerine nazaran?
bak bu tonda güsel. daha bir kadınsı sanki. benim var bu tondan. ama üsttekinden de edineyim kısa zamanda.-tatlicadiarzu-
çok feci yakıyo yanlız bu aşık olamayan adamı aşık ettirir :lepi::roflol::roflol::icecream:
geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine havalar çok kötü tam hastalık havası vallaaCanım kullandığım gün resmini çeker gösteririm bugn bile swachtlarını zor yaptım hasta hasta yaz ortası grip oldum ya varmı böle bişi şimdi nanaklarımada sürsem belli olmaz zaten gripten dolayı pancar gibi düzelim biraz söz....
hhahahaha şansa bak beaaaa acele etmicen bişi alırken hehehÜhüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben Daha 10 gün oldu göz çevresi ve pudra alalı
Yazık bana..yazık bana...çokkk yazıkkk :bbo:
Çölde dolaşmim ben en iyisi ohaoldumsmile
güle güle kullan minicimmmm
tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
offfffffffffffffffff dehşete kapıldım çok teklikeli yawwwwwwwwwwwwişte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17
güle güle kullan canımmmmmmmmmm yalnız sen şimdi bize nispet mi yapıonnnnnnnn ? hehebayanssulusmilemafoldumbeno kadar mac konsursak olacagı buydu,iki tane mac lendim bende
stick olan ravishing,digeri cremesheen richer,lusher
:))) lushada bitmedim bak hiççç cezbetmedi beni dahaShiseido Pureness hem fikiriz tatlım =) yalnız rimelde herkesin bekletisi farklı olduğu için değisiyor.Rimelde benim tercih her zaman clinıque high impact :asigim:
çok sekersin canım benimmmmmmmm açılsın gideriz opuyorumnanaktan bir de oradan lush a uğrarız :lepi:
delikafaduldenmac= bağımlılık diyorsan yandık desene delikafadulden
:asigim: :asigim:
Gunaydın canımmmmmmm
Günaydın dolgun dudaklı donutumm...zemuszemusGunaydın kızlarrrrrrrr
Sağol canım ....geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine havalar çok kötü tam hastalık havası vallaa
hhahahaha şansa bak beaaaa acele etmicen bişi alırken hehehPPP
neyse napcan başa gelen çekilir
güle güle kullan minicimmmm
offfffffffffffffffff dehşete kapıldım çok teklikeli yawwwwwwwwwwww
güle güle kullan canımmmmmmmmmm yalnız sen şimdi bize nispet mi yapıonnnnnnnn ? hehebayanssulusmilemafoldumben
:))) lushada bitmedim bak hiççç cezbetmedi beni dahahheehopuyorumnanaktan
günaydınnnnnn kızlar iyi sabahlarrrrrrrrrbayanssulusmilezemuszemus
Gunaydın canımmmmmmm
ivet benimkide dudakımsı o yüzden
koyu renk kullanamıyom
Günaydın donuttt opuyorumnanaktan
Dudak var..dudak var arkadaş
bknz..donutun dudağı boshayallersmile
bknz..pen_swan dudakımsı bişeyi
Günaydın dolgun dudaklı donutumm...zemuszemus
Sağol canım ....
Sanada günaydın bebemmm....
Rengi çok güzelmiş yavvv piyasada varmı canım yoksa sonbaharmı?
Herkese günaydın KK nin güzel ve bakımlı hatunları...