işte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17
super dımı feci seksi birsey,ama asla gunluk degil canım maalesef
o kadar mac konsursak olacagı buydu,iki tane mac lendim bende
stick olan ravishing,digeri cremesheen richer,lusher
ama dedim dimi dehset rengi diyee kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Wauuuuwwww...kal geldiiii :1ninca:
seninkiler dudaksa benimki ne oluyo şimdi!:dilcikar:
Shiseido Pureness hem fikiriz tatlım =) yalnız rimelde herkesin bekletisi farklı olduğu için değisiyor.Rimelde benim tercih her zaman clinıque high impact :asigim::1hug:
Ama genel olarak bakınca ben MAC de Shiseido Purenessin yerini alacak pudra goremıyorum.Keza rimel dersen loreal ve lancome derim gibi gibi yani
çok sekersin canım benimmmmmmmm açılsın gideriz opuyorumnanaktan bir de oradan lush a uğrarız :lepi:livcim canım benim kız benim gibi yazmışın maşallah maşallah çok sevim ben seni hehehe
mac açılsın beraber gidelim kurcalamaya hahahahabayanssulusmile birbirimizi frenleriz :)
delikafaduldenmac= bağımlılık diyorsan yandık desene delikafaduldenCanım düşüncende çok haklısın katılmamak mümkün değil ama MAC ile tanışmadığın için böyle diyorsun herşeyi ile öyle cezbediyorki anlatamam sana bende ilk başlarda bi kalem bi far almıştım git gide bişeyler almaya devam ettim ve her ay çıkardığı koleksiyon ürünlerinde hoşuma gidenleri almaya başladım şimdi ise sadece koleksiyon takip ediyorum adamlar öyle yapıorki sadece dış görünüşüyle bile insanları fethediyor gerçi benimki aydan aya koleksiyona para yatırıyorum eşim bile öğrendi artık 2 ay gitmedim yazlıktaydım koleksiyonun geldiyse ben istediklerini alayım demeyee başladı anlayacağın MAC = Bağımlılık....
çok güzeller
bunları aldımmmmm delikafadulden
tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
işte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17
diva var canım
çok güzeller
oooooooof :asigim:bu bana tavisiye ettiğin değil mi ? bende ay sonuna doğru onu alacağım
o nasıl bir ton cnm ben daha çok koyu kırmızıları seviyorum pembelik turunculuk olmayan.
güzel günlerde kullan mini
tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
bu ton canım :) biraz taştı acele surdum ama rengi gorebılmen acısından ış goruru canım
güzel günlerde kullan mini
öpim mi Şeniz
senin 06 benim 04 aynı seridenmişiz canım...bende kabuki ile sürüyom
onuda ciliniqueden aldıydım
arkasında yazanı yazıyom sana
almost powder makeup teint poudre naturel
06 deep (O/D)
Sağol bidenem ....Rosengelım ayanın tozuyla başladın alışverişekaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım
Bayıldım renklerine tatlım güle güle kullan....
Öpmede yanında yat wışşşşşş ne kadan mikemmel ne kadan süper bittimolumunekankayizsmileo kadar mac konsursak olacagı buydu,iki tane mac lendim bende
stick olan ravishing,digeri cremesheen richer,lusher
Aynen öyle valla canım....Shiseido Pureness hem fikiriz tatlım =) yalnız rimelde herkesin bekletisi farklı olduğu için değisiyor.Rimelde benim tercih her zaman clinıque high impact :asigim:
çok sekersin canım benimmmmmmmm açılsın gideriz opuyorumnanaktan bir de oradan lush a uğrarız :lepi:
delikafaduldenmac= bağımlılık diyorsan yandık desene delikafadulden
canım evet :)
cok dıkkat cekıcı ama sahane
bu ton canım :) biraz taştı acele surdum ama rengi gorebılmen acısından ış goruru canım
minicim güle güle kullan allığın rengi çok hoşuma gitti markası ne canımcımopuyorumnanaktan
senin 06 benim 04 aynı seridenmişiz canım...
Sağol bidenem ....
Bayıldım renklerine tatlım güle güle kullan....
Öpmede yanında yat wışşşşşş ne kadan mikemmel ne kadan süper bittimolumunekankayizsmile
Aynen öyle valla canım....
wışşşş buda ayrı süper bebem dudakların süper valla maşallah nazar değmesin
minicim güle güle kullan allığın rengi çok hoşuma gitti markası ne canımcımopuyorumnanaktan
ohaoldumsmileohaoldumsmile dudağamı bakim rujamı bilemedim:kedi:
ben de süriim beni de öpsünler :smiley-cool: :jeyyar:bende de var bir kaç kırmızı ama bundan da olmalıııı boshayallersmile
aman nazar değmesin kızımıza, maşallah maşallah=)