Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:1hug:
Ama genel olarak bakınca ben MAC de Shiseido Purenessin yerini alacak pudra goremıyorum.Keza rimel dersen loreal ve lancome derim gibi gibi yani
Shiseido Pureness hem fikiriz tatlım =) yalnız rimelde herkesin bekletisi farklı olduğu için değisiyor.Rimelde benim tercih her zaman clinıque high impact :asigim:
livcim canım benim kız benim gibi yazmışın maşallah maşallah çok sevim ben seni hehehe
mac açılsın beraber gidelim kurcalamaya hahahahabayanssulusmile birbirimizi frenleriz :)
çok sekersin canım benimmmmmmmm açılsın gideriz opuyorumnanaktan bir de oradan lush a uğrarız :lepi:
delikafaduldenmac= bağımlılık diyorsan yandık desene delikafadulden

Son düzenleme:

bunları aldımmmmm delikafadulden

tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
çok güzeller
işte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17

oooooooof :asigim: bu bana tavisiye ettiğin değil mi ? bende ay sonuna doğru onu alacağım

çok güzeller

oooooooof :asigim: bu bana tavisiye ettiğin değil mi ? bende ay sonuna doğru onu alacağım

canım evet :)
cok dıkkat cekıcı ama sahane

o nasıl bir ton cnm ben daha çok koyu kırmızıları seviyorum pembelik turunculuk olmayan.

bu ton canım :) biraz taştı acele surdum ama rengi gorebılmen acısından ış goruru canım

bu ton canım :) biraz taştı acele surdum ama rengi gorebılmen acısından ış goruru canım

[/QUOTE]

işte budur.bu benim kırmızım yoksa bordom mu desem.neyse işte allahım ya sözün bittiği an bu andır.balım benim ya.Şeniz

işte budur.bu benim kırmızım yoksa bordom mu desem.neyse işte allahım ya sözün bittiği an bu andır.balım benim ya.Şeniz[/QUOTE]

bordo gibi evet,kesınlıkle cok koyu :)

güzel günlerde kullan mini

öpim mi Şeniz

allah canını almasın fecı koptum,öp anacım bende opucemm opuyorumnanaktan

bende kabuki ile sürüyom
onuda ciliniqueden aldıydım

arkasında yazanı yazıyom sana
almost powder makeup teint poudre naturel

06 deep (O/D)
senin 06 benim 04 aynı seridenmişiz canım...
Rosengelım ayanın tozuyla başladın alışverişekaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım
Sağol bidenem ....

tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
Bayıldım renklerine tatlım güle güle kullan....
işte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17

o kadar mac konsursak olacagı buydu,iki tane mac lendim bende

stick olan ravishing,digeri cremesheen richer,lusher

Öpmede yanında yat wışşşşşş ne kadan mikemmel ne kadan süper bittimolumunekankayizsmile
Aynen öyle valla canım....
canım evet :)
cok dıkkat cekıcı ama sahane

wışşşş buda ayrı süper bebem dudakların süper valla maşallah nazar değmesin

minicim güle güle kullan allığın rengi çok hoşuma gitti markası ne canımcımopuyorumnanaktan

ohaoldumsmileohaoldumsmile dudağamı bakim rujamı bilemedim:kedi:

ben de süriim beni de öpsünler :smiley-cool: :jeyyar:bende de var bir kaç kırmızı ama bundan da olmalıııı boshayallersmile

minicim güle güle kullan allığın rengi çok hoşuma gitti markası ne canımcımopuyorumnanaktan

ohaoldumsmileohaoldumsmile dudağamı bakim rujamı bilemedim:kedi:

ben de süriim beni de öpsünler :smiley-cool: :jeyyar:bende de var bir kaç kırmızı ama bundan da olmalıııı boshayallersmile

aman nazar değmesin kızımıza, maşallah maşallah=)

kızlar utandırmayın benı,tesekkur ederım oyle pozitif enerji dolusunuz ki,hepimizi nazarlardan saklasınnn Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…