Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kontescim nabeeerrrrrr?
forumda var ama park bravo mağaazasının içinde önce nine veste bak heheh sonra inglota geç indirim varsa haber ver bizeee

iyiyim bebeğim senden naberrr =))
arkadaşıma liste verdim zaten,
mango,koton, sephora, body shop, nine west ve inglot a götür beni diyekaydirigubbakcemile3

Hele ki şu braun iyonlu maşam 32 mm gelsin de ,o zaman yoldna çıkartmayı göreceksiniz siz sempatiksalakcinni
Dayanamadım verdim siparişimi anasını satim,benden kıymetlimi :lepi:

Kafa*lar aynııııı hahahaha süperiz yaaa kaydirigubbakcemile3 zemuszemus güle güle kullan canımmm bayanssulusmile

Merhaba melek
Clinique tek geçerim
Sen bir tekin acar veyahut sevil e git clinique leri göstersinler sana :lepi:

mango,koton, sephora, body shop, nine west ve inglot a götür beni diyekaydirigubbakcemile3

Ninewest %50 indirime girmiş canım 7ve tabii koton % 70
Her ne kadar ben okypete in gazabına maruz kalaraktan o güzel ayakkabıları alamsam da:gitme:
Sen bari kurtar kendini..al çiçeeeem al zemuszemus
Senden kıymetlimi kaydirigubbakcemile3
Okypete kulakların çınlasın yeaawrum ,ben o ayakkabı parasını edik düdük parası yaptım,harcadın bile fazlasını aklinialirimsmile

valla clinique all about eyes concealer süper hem gramajı ii hem kapatıcılığı güzel hemde kolay sürülüyor
Merhaba melek
Clinique tek geçerim
Sen bir tekin acar veyahut sevil e git clinique leri göstersinler sana :lepi:

kesinlikle clinique tabiki katılıyorum tatlım

ahada beni çekiştiriyor bak bak. kardeşim seni o mağazaya sokmamak lazım. hepsini alacan nerdeyse. neyseki ayağıma göre çok numara yokta ayy ayağıma görede bulamadım diye kendimi avutuyorum ben orada...sempatiksalakcinni

Canım hangi aralıkta bakıyorsun bilmiyorum ama YSL nin pembe bazlı fondotenlerı cok hoş.Cildin karma ise Perfect Touch Radiant Brush Foundation deneyebılırsın bence.Bebek gibi yapıyor cıldı.Kullanımı da cok rahat,fondotenın kendısı fırcalı.Elle yayma,sungerle yayma gibi bir derdın olmuyor hıç.Opal rengi var canlı hos bır ton.

Birde teint parfait i var,baz gibi dusunebılırsın ama yuzunde kapatmaya ıhtıyac yoksa guzel bir goruntu veren gul ısıltılı olanı var.

Kapatıcı olarak kesınlikle YSL Touche Eclat derim,ben ikiye ayırıyorum kapatıcıları.YSL ve digerleri :))) beni linç edebilirler bunu soyluyorum dıye :)))))))))

Nemlendirici dersen eger,ondan tercıhını dermokozmetikten yana kullan.Biodermanın Sensibio Light kremı cok hos bir urun bence

Son düzenleme:

Ahanda yakalandık aklinialirimsmile
Gözüm döndüydü demi kaydirigubbakcemile2

selam doğru yerdesin canım
fondoten önerim yok kullanmıyorum ama mineralli ürünleri önerebilirim gerçi izmirde seçenek kısıtlı :) bide cildin kuru toz fondoten ne kadar doğru bilemiyorum
kapatıcıya gelince cilinique all about eyes bende denemeyi düşünüyorum gidip boynerde tekin acarda falan dene çilekten 30 küsura al derim uzun bir süre gidiyormuş verdiğin paraya değer bence
krem konularına gelince yaşında önemi var 30 yaşa kadar hafif bir göz kremi önerebilirim jel kıvamında falan ben the body shop c vitaminli kullanıyorum 4-5 ayı geçti sanırım yeni bitti kirpiklerim çok güzelleşti çoğladı ve göz çevrem aydınlandı bu arada yaşım 26 :) çoğu kişi menun bu kremden yüz içinse şuan yine body shop kullanıyorum nerdeyse senin gibi bir cildim var gündüz c vitaminli kremini akşam e vitaminli kremini kullanıyorum şuan için yeterli yakın zamanda loccitaneye geçicem elma badem serisine o kremlerde çok güzelmiş
saol kontescim doğru tespit valla douglesada gitmek istersen forumda var tbsde.mangoda.kotonda yani bi yerden hepsinine bakarsın lakin mango outleti öneririm ksk çarşıda ve alsancakta sephora sırasında var outleti süper derim :)

2 hafat kadar ayakkabı aldım bende nine westden :) süper valla ekliim resmini bi ara hehehe

saolasın magrentammm arkime söyliyim hemen de oralara götrsün beni
alsancaktaki outlet mangoyu biliyorum,her yaz uğrarım mutlakaa

Bilmiyorum canım ama eylülde de devam eder sanırım,fakat stokları azalabilir.Sezon sonu olduğu için fiyatlar çok düşmüş,umarım istediklerini bulursun zemuszemus

dewam etsin de stok azalsın napalımopuyorumnanaktan yoksa hakim olamam kendime 3-4 çift alırım kaydirigubbakcemile3
saol kuşum inşşş:Saruboceq:
hoş,sitesindeki onca papi içinden 1 tanesini beğendim ama neyseesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…