Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Donutum bayı*ldım bayı*ldıııımmmmm ayı*lınca cevap yazacağım kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni Maşa*l*lah benim canımaaa :nazar:

Ne yalan sölim super powder serisini daha çok tutuyorum,kapatıcılığı daha iyi geldi bana
Amma ve lakin piyasadan kalkıyormuş kafamçokkarıştı
Mineral olan da iyi ama öbürünü istiyorum ben mafoldumben
Çöl..deve ve kutup ayısı üçlüsü beni temsil ediyor diyorum da kimse inanmıyor :lepi:
lülülülülülü
4153.jpg

4166.jpg

bunları aldımmmmm delikafadulden

tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
güle güle kullan minişimmmmmmmmmm
teşekkürler ayrıcana bibeğimbayanssulusmile

donut sana yorumy apmıyom artık:sinifsinif:
seninki dudikse benimki ne :2:
iki ince çizgi :gitme:

işte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17

dsc02697g.jpg

offffffffffff rengi süpermiş canım. güle güle sür sürüştür:lepi:bayanssulusmile
ben bayılırım kırmızıya. her tonu işimi görür:jeyyar: ama iddialı tonlar tercihimdir orası ayrı:lepi:

senin dudaklarında maşallahı var, bak şimdi gelde öpme öööle kırmısı kırmısıŞeniz

şu arkadaşı aldım ebaydan.

ist. falan sordum nişanlımla chanel marka vardı 75 tl dedi. nişanlım dedi bunu alırsan evliliğimizi engellersin arzu dedi bu kadarcık şeye 75 vermeyek dedi. ebaydan ihaleyle 1 dolara aldım. bana gelişi biraz sancılı oldu ama 12 tl ye geldi. tabi chanel daha iyidir ama bu da gayet güzel memnun kaldım çiçeklerim ayrıyetten evliliğimi kurtardım:))

bu da akşam yaptığım makyajımda kullanmıştım ondan ekliyorum altta da üstte de var sadece göz içinde kalem var canlar

ahahah iyi yapmışsın valla ebaydan almakla. ayol ev ekonomisi diye bişi var demi, nişanlında durumun ciddiyetine varmış, kıvama gelmişsiniz siz, beklemeyin evlenin kuuuuu.
kış gelinimi olcan sende. çok egzotik oluyor, tavsiye ederim. ben kar altında evlenmiştim, ahahah düğünden sonra 15 gün hasta yattım emmekafamçokkarıştı

jel eyeline hoşmuş, sürümü kolay mı diğerlerine nazaran?

canım evet :)
cok dıkkat cekıcı ama sahane

bu ton canım :) biraz taştı acele surdum ama rengi gorebılmen acısından ış goruru canım

dsc02722gb.jpg

bak bu tonda güsel. daha bir kadınsı sanki. benim var bu tondan. ama üsttekinden de edineyim kısa zamanda.-tatlicadiarzu-

aqua BARBİ--------aynından bendede var o tona benziyor gosh un yanlız çok çekici olduğundan dolayı sakat yazıyo :1rolleyes::hooray:

Donutum bayı*ldım bayı*ldıııımmmmm ayı*lınca cevap yazacağım kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni Maşa*l*lah benim canımaaa :nazar:

birtanem a.s.

lülülülülülü
güle güle kullan minişimmmmmmmmmm
teşekkürler ayrıcana bibeğimbayanssulusmile

donut sana yorumy apmıyom artık:sinifsinif:
seninki dudikse benimki ne :2:
iki ince çizgi :gitme:

senide gorduk hadi hadiii opuyorumnanaktan
duyanda ne sanacak

offffffffffff rengi süpermiş canım. güle güle sür sürüştür:lepi:bayanssulusmile
ben bayılırım kırmızıya. her tonu işimi görür:jeyyar: ama iddialı tonlar tercihimdir orası ayrı:lepi:

senin dudaklarında maşallahı var, bak şimdi gelde öpme öööle kırmısı kırmısıŞeniz

ahahah iyi yapmışsın valla ebaydan almakla. ayol ev ekonomisi diye bişi var demi, nişanlında durumun ciddiyetine varmış, kıvama gelmişsiniz siz, beklemeyin evlenin kuuuuu.
kış gelinimi olcan sende. çok egzotik oluyor, tavsiye ederim. ben kar altında evlenmiştim, ahahah düğünden sonra 15 gün hasta yattım emmekafamçokkarıştı

jel eyeline hoşmuş, sürümü kolay mı diğerlerine nazaran?

bak bu tonda güsel. daha bir kadınsı sanki. benim var bu tondan. ama üsttekinden de edineyim kısa zamanda.-tatlicadiarzu-

a.s.

çok feci yakıyo yanlız bu aşık olamayan adamı aşık ettirir :lepi::roflol::roflol::icecream:

yaa keske bunu kocadan once kesfetseydım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım kullandığım gün resmini çeker gösteririm bugn bile swachtlarını zor yaptım hasta hasta yaz ortası grip oldum ya varmı böle bişi şimdi nanaklarımada sürsem belli olmaz zaten gripten dolayı pancar gibi düzelim biraz söz....
geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine havalar çok kötü tam hastalık havası vallaa
Ühüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben Daha 10 gün oldu göz çevresi ve pudra alalı
Yazık bana..yazık bana...çokkk yazıkkk :bbo:
Çölde dolaşmim ben en iyisi ohaoldumsmile
hhahahaha şansa bak beaaaa acele etmicen bişi alırken heheh :pPPP
neyse napcan başa gelen çekilir :KK43:
4153.jpg

4166.jpg

bunları aldımmmmm delikafadulden

tospim çok tatlısın yaa nasıl içten büzmüş dudakları Şeniz , güle güle kullan bebeğim:1hug:
güle güle kullan minicimmmm
işte söz verdigim kırmızıııııııııııııııııııı cok tehlikeli bu kırmızzıııı ysl rouge volupte no 17

dsc02697g.jpg
offfffffffffffffffff dehşete kapıldım çok teklikeli yawwwwwwwwwwww
o kadar mac konsursak olacagı buydu,iki tane mac lendim bende

stick olan ravishing,digeri cremesheen richer,lusher

dsc02717p.jpg

dsc02715e.jpg
güle güle kullan canımmmmmmmmmm yalnız sen şimdi bize nispet mi yapıonnnnnnnn ? hehebayanssulusmilemafoldumben
Shiseido Pureness hem fikiriz tatlım =) yalnız rimelde herkesin bekletisi farklı olduğu için değisiyor.Rimelde benim tercih her zaman clinıque high impact :asigim:

çok sekersin canım benimmmmmmmm açılsın gideriz opuyorumnanaktan bir de oradan lush a uğrarız :lepi:

delikafaduldenmac= bağımlılık diyorsan yandık desene delikafadulden
:))) lushada bitmedim bak hiççç cezbetmedi beni daha :p hheehopuyorumnanaktan

günaydınnnnnn kızlar iyi sabahlarrrrrrrrrbayanssulusmilezemuszemus

Gunaydın kızlarrrrrrrr
Günaydın dolgun dudaklı donutumm...zemuszemus
geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine havalar çok kötü tam hastalık havası vallaa

hhahahaha şansa bak beaaaa acele etmicen bişi alırken heheh :pPPP
neyse napcan başa gelen çekilir :KK43:

güle güle kullan minicimmmm

offfffffffffffffffff dehşete kapıldım çok teklikeli yawwwwwwwwwwww

güle güle kullan canımmmmmmmmmm yalnız sen şimdi bize nispet mi yapıonnnnnnnn ? hehebayanssulusmilemafoldumben

:))) lushada bitmedim bak hiççç cezbetmedi beni daha :p hheehopuyorumnanaktan

günaydınnnnnn kızlar iyi sabahlarrrrrrrrrbayanssulusmilezemuszemus
Sağol canım ....
Sanada günaydın bebemmm....
rougedior201001.jpg

:asigim: :asigim:

:asigim: :asigim:

Gunaydın canımmmmmmm

Rengi çok güzelmiş yavvv piyasada varmı canım yoksa sonbaharmı?

Herkese günaydın KK nin güzel ve bakımlı hatunları...

Günaydın donuttt opuyorumnanaktan
Dudak var..dudak var arkadaş
bknz..donutun dudağı boshayallersmile
bknz..pen_swan dudakımsı bişeyi

dudak belluccide :asigim:

Günaydın dolgun dudaklı donutumm...zemuszemus

Sağol canım ....
Sanada günaydın bebemmm....

Rengi çok güzelmiş yavvv piyasada varmı canım yoksa sonbaharmı?

Herkese günaydın KK nin güzel ve bakımlı hatunları...

ya 2010 yazıyor,baska da bırsey yazmıo..kadın super anacım ne surse photohoplar satarlar bize kaydirigubbakcemile3

X