- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
anacım gunes kremı kullanmıyor musun
Tamam canım yorumlarım ben şeftali olanını mac style ye çok benzettim karşılaştırmasını yaparım bi ara ...hızır ınsan ,elllerine saglıkkk
aha ben bılıyordum bu tonu aldıgını,cunku o ustteki benı al benı al dıye bagırıyor adamaa opuyorumnanaktan
canım cok zevklı secımler,bakalım memnun kalacakmısın,yorumla sonra olur mu
RoseAngel süper renklerrrr güle güle kullan canımmm :))
ay canım öpücem harika haberler aldık senden a.s. o kadar bekledik 1-2 ay daha beklerizAynen canım forum bornava 1-2 aya kadar açılması bekleniyor iyi bi yerde dükkan arıyorlarmış...
bencede açılması lazımhihoyyytbence MAC Turkiye Online satış sitesi açsın
ben getirttim senin için bebem[/B]
Ay eveetttt ben de üsttekine bayıldııımmm!!! Bu arada yanılmıyorsam Flormar'ın bende broz ikili bir allığı var. Gerçekten çok başarılı. Ona benzeyen bi Elizabeth Arden vardı, ondan hiçbir farkı yok...
bi kullanıyom
bi kullanmıyom
nickimi oku tembellllllllllllllllllllll :)
rosecim çok güzel renkler balım.
Tamam canım yorumlarım ben şeftali olanını mac style ye çok benzettim karşılaştırmasını yaparım bi ara ...
Teşekkürler tatlım...
İzmire ve Bursaya MAC gelınce olacagı soyleyeyım size :)) iflas edeceksınız iflas kızlar :)
Sonradaaa aa MAC te cok farklı degılmıs dıyeceksınız :))
İzmire ve Bursaya MAC gelınce olacagı soyleyeyım size :)) iflas edeceksınız iflas kızlar :)
Ahahahahayyy doğru söze ne denir ayol kaydirigubbakcemile3
ama senin bana önerdiğin rujların çoğunlu mac bilmiyorumkismile renk skalası geniş olduğu için aaaa mac çok farklı değilmiş demeyiz herhalde balımmmm bilemıyorum genede :kedi:
o iflas olayın gelincede gerekli gereksiz her ürününü almam.İhtiyacım olduğunu düşündügüm evet bu mutlaka elimin altına bulunması lazım dediğim ürünleri alırım bilmiyorumkismile birşeyi sonuna kadar kullanayınca,çöpe ya da kullanılmayacak ürünlerim arasında girdiğinde harbiden çok üzülüyorum :sinifsinif: kullanamayacağım şeyi neden aldım diye kendime kızıyorum o yüzden batmam M.a.c bir an önce açılsın diyorum hihoyyyt
izmire mac açılcak haberini sanırım makyaj çantamdan öğrendik ama bunla ilgili bi haber bulamadım başka biri balçova biri alsancak diye biliyorum yalan habermidir bilmemDonutum süper bişeymiş bu yaa benimde sorunum aynı ergenlik sivilcelerim 30 a 1 kala çıkmaya başladı yenimi ergen oluom ne zemuszemus
Canım izmire 2 mağaza açıo MAC gözünüz aydın ama unuttum nerelere olduğunu birini sankim alsancak diemi hatırlıom ne...
Clinique yi seviomda tekinde olmasa kampanyası süper olacak adım dibinden ayrılmıorlar pire gibim deli oluom ...
Donutum bu arada guerlain in sonbahar koleksiyonunu gördünmü muhteşem hem dışı seni yakar içi beni dedikleri gibim aynen öle valla ....
Bende dün flormardan 2 allık aldım renklerine bayıldım ilk zamanlar hiç bakmıyordum ürünlerine ama kk hatunları fikrimi değişti bi bakim dedim süper yaa bazı lüks markalara taş çıkartır rengi sürümü süper resim ekliyemde swacht yapam size ...
elften aldım 3,5 sterlin ben çok sevdim vallaaaacanım çok teşiekkür ederim megintoşum sen ne kadara aldın ve nerden aldın cano?
çok teşekkürler sevdiceğimŞeniz
çok teşekkürler bidenesiolumunekankayizsmile
kız ne dadlı bişeymiş seçemedim saç içn değil mi
balçova sanırımaaaaaa ciddi olamazsın hihoyyyt ne zaman açılıyor bilgin var mı canım ?
Alsancak diğeride forum bornova olabilir mi :lepi:
enemmmmmmmmmmm bu ikisine de bayıldım özellikle pembemsi ne tatlı bişimi bize yanağındada göstersene rozencılımmm
livcime katılıyorum biz batmayızİzmire ve Bursaya MAC gelınce olacagı soyleyeyım size :)) iflas edeceksınız iflas kızlar :)
ama senin bana önerdiğin rujların çoğunlu mac bilmiyorumkismile renk skalası geniş olduğu için aaaa mac çok farklı değilmiş demeyiz herhalde balımmmm bilemıyorum genede :kedi:
o iflas olayın gelincede gerekli gereksiz her ürününü almam.İhtiyacım olduğunu düşündügüm evet bu mutlaka elimin altına bulunması lazım dediğim ürünleri alırım bilmiyorumkismile birşeyi sonuna kadar kullanayınca,çöpe ya da kullanılmayacak ürünlerim arasında girdiğinde harbiden çok üzülüyorum :sinifsinif: kullanamayacağım şeyi neden aldım diye kendime kızıyorum o yüzden batmam M.a.c bir an önce açılsın diyorum hihoyyyt
Sağol bebemm...bi kullanıyom
bi kullanmıyom
nickimi oku tembellllllllllllllllllllll :)
rosecim çok güzel renkler balım.
Bende bayılarak aldım canım sürümüde kolay...Ay eveetttt ben de üsttekine bayıldııımmm!!! Bu arada yanılmıyorsam Flormar'ın bende broz ikili bir allığı var. Gerçekten çok başarılı. Ona benzeyen bi Elizabeth Arden vardı, ondan hiçbir farkı yok...
işte bu doğru mac=iflas...İzmire ve Bursaya MAC gelınce olacagı soyleyeyım size :)) iflas edeceksınız iflas kızlar :)
Canım düşüncende çok haklısın katılmamak mümkün değil ama MAC ile tanışmadığın için böyle diyorsun herşeyi ile öyle cezbediyorki anlatamam sana bende ilk başlarda bi kalem bi far almıştım git gide bişeyler almaya devam ettim ve her ay çıkardığı koleksiyon ürünlerinde hoşuma gidenleri almaya başladım şimdi ise sadece koleksiyon takip ediyorum adamlar öyle yapıorki sadece dış görünüşüyle bile insanları fethediyor gerçi benimki aydan aya koleksiyona para yatırıyorum eşim bile öğrendi artık 2 ay gitmedim yazlıktaydım koleksiyonun geldiyse ben istediklerini alayım demeyee başladı anlayacağın MAC = Bağımlılık....ama senin bana önerdiğin rujların çoğunlu mac bilmiyorumkismile renk skalası geniş olduğu için aaaa mac çok farklı değilmiş demeyiz herhalde balımmmm bilemıyorum genede :kedi:
Haklısın canım çok güzel fiyatına göre bence mükemmel kalitede...7.50tl fiyatı...şeftali tonlu allığa bayıldım yanlız ye beni diyosositososito
Canım kullandığım gün resmini çeker gösteririm bugn bile swachtlarını zor yaptım hasta hasta yaz ortası grip oldum ya varmı böle bişi şimdi nanaklarımada sürsem belli olmaz zaten gripten dolayı pancar gibi düzelim biraz söz....izmire mac açılcak haberini sanırım makyaj çantamdan öğrendik ama bunla ilgili bi haber bulamadım başka biri balçova biri alsancak diye biliyorum yalan habermidir bilmem
elften aldım 3,5 sterlin ben çok sevdim vallaaaa
balçova sanırımama forum olması lazım
lakin yalan haber diye düşünüyorum hiç bir bilgi yoık çünküm
enemmmmmmmmmmm bu ikisine de bayıldım özellikle pembemsi ne tatlı bişimi bize yanağındada göstersene rozencılımmmPPP
livcime katılıyorum biz batmayızPPPPPPP
livcim canım benim kız benim gibi yazmışın maşallah maşallah çok sevim ben seni hehehe
mac açılsın beraber gidelim kurcalamaya hahahahabayanssulusmile birbirimizi frenleriz :)
Bende güneş lekesi oli o kadarrrrrrrrr
sivilce bilmem ben eğer olsaydı delik deşik bi yüzüm olurdu.
güneş lekelerinide fondotenle kapatıyom hoş kapatmasamda kötü bi görüntü yok
emme özel günlerim içün porselen makkajı fondoteni alcam
ciliniquede vardı adam dedi kapatcak hepicini bebek gibi olcak
aha dedim dene yüzümde dediğin gibi olursa 3 dene alcam :)
ama başarılı bulmadım benim estee kadar kapatamadı valla
kızlarrrrrrr cliniqueciler kampanyanız varrrrrrrr
Ühüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben Daha 10 gün oldu göz çevresi ve pudra alalı
Yazık bana..yazık bana...çokkk yazıkkk :bbo:
Çölde dolaşmim ben en iyisi ohaoldumsmile
cilinique pudrada iyi ama fondoten vasat
estee'nin günlük fondotenini kullanıyorum
ciliniquenin porselen makkaj için olanından daha iyi kapatıyor canım.
o yüzden pudrada cilinik fondotende esteeeeeeeee
Demekki fondötende clinique tercih etmemem lazım vereliniortak
İyi oldu bunu öğrendiğim :lepi:
kızlar alışveriş yapma arzum tavan yaptı burda takıla takıla.bide zaten çok stressliyim zor tutuyom kendimi ya:S:Sklava: