canım maalesef o gordugun alanda benım hep sıvılcem var,cıldımın geri kalanı sankı bana aıt degıl,sorunsuz ve sıvılcesız..ama o gordugun kıs v bana az cektırmedi..hala daha cekıyorum
gercekten bu kapatıcısı cok cok basarılı
sana magrenta bebem
Benim cildim yaglı canım,hemde asır yaglı..
canım hıc alma,sana La Roche-Posay Effaclar A.I. ve papulex öneririm
sanada günaydın ilarzucum biraz geç oldu emmehehehehe
ya kızlar kimse bişicik almıomu 2 ürün alsınlarda gözümüz şenlensinnnn
tembelim farın swatchlarını yapsana kuzum :) aynısı çilekte var 50 tlmi neydi haaaa
evet inan işe yarıyor ama tabıkı zaman alıyor ,uc gunde gıtmıyorlar :)))
sanada günaydın ilarzucum biraz geç oldu emmehehehehe
ya kızlar kimse bişicik almıomu 2 ürün alsınlarda gözümüz şenlensinnnn
tembelim farın swatchlarını yapsana kuzum :) aynısı çilekte var 50 tlmi neydi haaaa
Bir de kışın kullanmak lazım diyorlar bu tür ürünleri doğrumu ki
anacım o nicki bosuna tembel koymamıs :)))))))) usenıyor yahuuu kız :))
burda agır tahrık var,bu laf bana soylenmez kaydirigubbakcemile3
donutum o dediğin sivilce lekesi içinmi? ya benim güneş lekelerim var eylül ekim gibi gidicem doktora gerçi
güneşlenince izler kapak gibi meuydana çıkıyor çok uyuz oluyorum
pencim madem stoğun var dur geleyim beraber eritelim olmammmıMagrenta,anacım yığılı heryer kozmetikle bayanssulusmile,tıklım tıklım banyom
Stoklarımı eritmeye kara verdim ben şakkıdı
Onun nedeni bazı kremlerın gunes kremı kullanmadan leke yapabılecek olması.Ama o gnelde meyve asıtlı kremlerde oluyor.
Zaten bu urunler gece kullanılıyor canım,cıldın kendını tazeledıgı aksam vakıtlerınde.
Bence kım dıyorsa kullanmayı bılememıs :)))
hhaha sen üzierne alınma yeni bir rujkolik olmak istemiom yaww zaten istediklerimi alamadım daha(((
kızlar elfte indirim varmış %20 isteyen bakabilir ahanda kodELFSTUDIOEU
pencim madem stoğun var dur geleyim beraber eritelim olmammmıPPP
zaten alma canım varsa niye alıon olmayanlar alsın donut ömür boyu almasa almaz yaneee
donutcum ben işi garantiye alıp kışa doğru kullanıcam yeni bir leke istemem vallaPP