Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ebrucum netten almak istemiytorum önce gidip mıncıklamak istiyorum o yüzden :)))))
ykmlerdede rosense satılıyor sanırım bak istersen
merhabalar, cicilerinizi güle güle kullanın
dün rossmanna gittim.hafta sonu sebebiyle sanırım pek fazla bişey bulamadım.ama fiyatlar uygundu.birkaç bişey aldım, bir de takma kirpik aldım:)yalnız bu kirpikler tek kullanımlık mı oluyor?2-3 kere kullanılabilen bişeymidir?
rujlar güzel giderseniz bakın mutlaka
makinamın şarjı dolunca foto eklerim
rossmann süper ben çok seviyorum ürünler onaylı falan ya fiyatlarda uygun
aynen oyle cılektete 30 tlymıs,çak magrentacım kaydirigubbakcemile5
sonunda benide netten alışveriş yaptırcanız yani fiyatları duyunca
Ya yine kızacaksınız bana amaa ten grubunda paraya kıyın kızlar yaaa,cildimiz önemliiiiiiiii
kesinlikle katılıyorum tatlım
soldakini bende sevdım ysl pink diamonda benzıyor cok rengi canım.

ay maalesef sıcaklar bizi öldürüyor,ben bir renkli nemlendiric surup cıkıyorum,birde ruj :)))))

sana sözüm var zaten numarasını öğren hemen alıp göndereyim sana Esracım öpüldün

EE diyoruz sana ama Ebrucum,başta tutturdun bir olmaz olmaz diye :))

Yok hediyenin karsılıgı olmaz,ama bir nasip olmadı dudagında gormek o ayrı :)

ykmlerdede rosense satılıyor sanırım bak istersen

rossmann süper ben çok seviyorum ürünler onaylı falan ya fiyatlarda uygun

sonunda benide netten alışveriş yaptırcanız yani fiyatları duyunca

kesinlikle katılıyorum tatlım

sana sözüm var zaten numarasını öğren hemen alıp göndereyim sana Esracım öpüldün

ykm'demi? süpermiş aklımda olsun canım saol :)

teşekkür ederim donut, inşallah güzel olur.şu ara makyaj namına hiçbirşey yapamıyorum berbat havadan dolayı.denemeden bişey diyemem bunlar hakkında.ama rujları beğendim.
makinamın şarjı doldu bu arada:)

Uploaded with ImageShack.us

ayyyyyyyy süper görünüyorlar rengarenk ben şu sağdaki :tomato:rujun renge bayıldım cnm güle güle kullan buyrunnnnnnnnn

bu arada ben bugün çarşıya çıktım ama tuttum kendimi, almadım bi şi
sadece flormar 219 no dudak kalemi aldım... o kadar... opuyorumnanaktan

hımmmm süpermiş ben ykmenin makyaj standına uğramıyorum pek hep sevgilimle gittiğim için sokmuo beni oralara :p

ay yapma şekerim... sevgiliyle, kocayla alışverişe mi gidilir... onu oturtucan bi kafeye, sen gezicen aklinialirimsmile ya pahalı bulurlar ya gereksiz ya da çok dikkat çekici... erkekler işte...

Ya yine kızacaksınız bana amaa ten grubunda paraya kıyın kızlar yaaa,cildimiz önemliiiiiiiii

Çok çok çooo....kkkk doğru... Diğer her şey tamam, ama ten makyajına ayırabildiğimiz en fazla bütçeyi ayırmalıyız. Bana göre kalite de en çok ten grubunda kendini belli ediyor...

Pen Swan baya güzel bir alete benziyor, ben de deneyeceğim bunu. Kuaförde maniküre (ne kadar steril olursa olsun) tedirgin oluyorum... Güle güle kullan canım... :)

ilarzu sen de güle güle kullan cicilerini :)

DONUT canım sana bir şey sormam lazım. Hani sen bana Chanel Mat Limuere 02 Porcelain fondoteni tavsiye etmiştin ya, bir de Pro Limuere No:10 Limpide varmış. O nasıl?

Sana bir de makine farz oldu bak :)
öyle oldu valla bakalım uygun bişey alabilirsem inş
hımmmm süpermiş ben ykmenin makyaj standına uğramıyorum pek hep sevgilimle gittiğim için sokmuo beni oralara :p

kız allah seni ne yapmasın alışverişe sevgiliyle eşle gidilirmi gidiyorsanda onu yolla teknoloji marketlere ben öyle yapıyorum valla

X