teşekkür ederim donut, inşallah güzel olur.şu ara makyaj namına hiçbirşey yapamıyorum berbat havadan dolayı.denemeden bişey diyemem bunlar hakkında.ama rujları beğendim.
makinamın şarjı doldu bu arada:)
Uploaded with ImageShack.us
ykmlerdede rosense satılıyor sanırım bak istersenebrucum netten almak istemiytorum önce gidip mıncıklamak istiyorum o yüzden :)))))
rossmann süper ben çok seviyorum ürünler onaylı falan ya fiyatlarda uygunmerhabalar, cicilerinizi güle güle kullanın
dün rossmanna gittim.hafta sonu sebebiyle sanırım pek fazla bişey bulamadım.ama fiyatlar uygundu.birkaç bişey aldım, bir de takma kirpik aldım:)yalnız bu kirpikler tek kullanımlık mı oluyor?2-3 kere kullanılabilen bişeymidir?
rujlar güzel giderseniz bakın mutlaka
makinamın şarjı dolunca foto eklerim
sonunda benide netten alışveriş yaptırcanız yani fiyatları duyuncaaynen oyle cılektete 30 tlymıs,çak magrentacım kaydirigubbakcemile5
kesinlikle katılıyorum tatlımYa yine kızacaksınız bana amaa ten grubunda paraya kıyın kızlar yaaa,cildimiz önemliiiiiiiii
soldakini bende sevdım ysl pink diamonda benzıyor cok rengi canım.
ay maalesef sıcaklar bizi öldürüyor,ben bir renkli nemlendiric surup cıkıyorum,birde ruj :)))))
EE diyoruz sana ama Ebrucum,başta tutturdun bir olmaz olmaz diye :))
Yok hediyenin karsılıgı olmaz,ama bir nasip olmadı dudagında gormek o ayrı :)
teşekkür ederim donut, inşallah güzel olur.şu ara makyaj namına hiçbirşey yapamıyorum berbat havadan dolayı.denemeden bişey diyemem bunlar hakkında.ama rujları beğendim.
ykmlerdede rosense satılıyor sanırım bak istersen
rossmann süper ben çok seviyorum ürünler onaylı falan ya fiyatlarda uygun
sonunda benide netten alışveriş yaptırcanız yani fiyatları duyunca
kesinlikle katılıyorum tatlım
sana sözüm var zaten numarasını öğren hemen alıp göndereyim sana Esracım öpüldün
ykm'demi? süpermiş aklımda olsun canım saol :)
ykm de rosense çantaları var çok güzel... ürünlerinden ufak boylar var içinde...
hem ürünleri denemiş oluyosun hem de çantan oluyo zemuszemus
hımmmm süpermiş ben ykmenin makyaj standına uğramıyorum pek hep sevgilimle gittiğim için sokmuo beni oralara
Ya yine kızacaksınız bana amaa ten grubunda paraya kıyın kızlar yaaa,cildimiz önemliiiiiiiii
öyle oldu valla bakalım uygun bişey alabilirsem inşSana bir de makine farz oldu bak :)
hımmmm süpermiş ben ykmenin makyaj standına uğramıyorum pek hep sevgilimle gittiğim için sokmuo beni oralara