Cicegin biride bu..camin arka tarafina koymustum.cama degen yer yanmis gunesten.yada tam gunes alan cama koymustum yandi .bilemiyorum nasil duzelir yardimci olbilen varmi bana
Gecenlerde cicekciden 2 tane cicek almistim ama sanirim ikiside öldü.biri ALOE VERA digerinin ismini bilmiyorum nasil bakim yapabilirimEki Görüntüle 1866973
Fazla su vermis olabilirsin.aynisi benim basimada geldi.baya bi kotu oldu.balkona koydum uzun bi sure su vermedim topragi kupkuru olana kadar.sonra yarim cay bardagi kadar su verdim gun asiri tekrar yemyesil oldu.anneminde aynisi basina geldi o da benim gibi yapti ve duzeliyor.
Fazla su vermis olabilirsin.aynisi benim basimada geldi.baya bi kotu oldu.balkona koydum uzun bi sure su vermedim topragi kupkuru olana kadar.sonra yarim cay bardagi kadar su verdim gun asiri tekrar yemyesil oldu.anneminde aynisi basina geldi o da benim gibi yapti ve duzeliyor.
Resmen ici den sulari cekilmis gibiydi rengi bu fotodakinden daha kotuydu.tekrar yeserdi rahat 2 haftaya yakin su vermedim ama benimki sizinkinden daha cok kotuydu.topragi kupkuru olunca cok az sula.cok su sevmiyor hatta toprak kutudukca bile suluyabilirsin.balkonda suan ve bir kac gunde bir veriyorum unuttugum zamanlar bile oluyor.hemde balkonum cok gunes aliyor.