• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Bayanlar cicekle ilgili bakarmisininiz?

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Gecenlerde cicekciden 2 tane cicek almistim ama sanirim ikiside öldü.biri ALOE VERA digerinin ismini bilmiyorum nasil bakim yapabilirim 20160806_170814.webp

Screenshot_20160806-170311.webp
Cicegin biride bu..camin arka tarafina koymustum.cama degen yer yanmis gunesten.yada tam gunes alan cama koymustum yandi .bilemiyorum nasil duzelir yardimci olbilen varmi bana

Son düzenleme:
Gecenlerde cicekciden 2 tane cicek almistim ama sanirim ikiside öldü.biri ALOE VERA digerinin ismini bilmiyorum nasil bakim yapabilirimEki Görüntüle 1866973
Fazla su vermis olabilirsin.aynisi benim basimada geldi.baya bi kotu oldu.balkona koydum uzun bi sure su vermedim topragi kupkuru olana kadar.sonra yarim cay bardagi kadar su verdim gun asiri tekrar yemyesil oldu.anneminde aynisi basina geldi o da benim gibi yapti ve duzeliyor.

Fazla su vermis olabilirsin.aynisi benim basimada geldi.baya bi kotu oldu.balkona koydum uzun bi sure su vermedim topragi kupkuru olana kadar.sonra yarim cay bardagi kadar su verdim gun asiri tekrar yemyesil oldu.anneminde aynisi basina geldi o da benim gibi yapti ve duzeliyor.
Sizindemi aloe vera nin yapraklari kagit gibi oldu..tekrar yeserip ici jel doldumu.yoksa yeni yapraklarimi cikti

Bide balkonda nereye koydunuz gunes goren yeremi yoksa golgede bi yeremi

Benimde Aloeveram var. Aloe Vera aydınlığını sevet ama direk güneş gelmiycek 2 günde bir bir şu bardağı şu verseniz yeter .

Sizindemi aloe vera nin yapraklari kagit gibi oldu..tekrar yeserip ici jel doldumu.yoksa yeni yapraklarimi cikti
Resmen ici den sulari cekilmis gibiydi rengi bu fotodakinden daha kotuydu.tekrar yeserdi rahat 2 haftaya yakin su vermedim ama benimki sizinkinden daha cok kotuydu.topragi kupkuru olunca cok az sula.cok su sevmiyor hatta toprak kutudukca bile suluyabilirsin.balkonda suan ve bir kac gunde bir veriyorum unuttugum zamanlar bile oluyor.hemde balkonum cok gunes aliyor.

Back
X