- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi audreywaldorf
-
Edp ile daha cok benzettim kenzo amour’u ben bu arada:) evet benziyor kesinlikle ve hypnotic poison thierry mugler kokularıyla beraber kullandığım en yüksek silajlı kokulardan biri.Canım bende orjinal Kenzo Amour var, pek yayılmıyor ama seviyorum. Hypnotic Poison Edt ile benzediğine dair yorumlar okumuştum daha önce. Sence benziyorlar mı? Hypnotic daha fazla yayılan bir kokuysa eğer denemek isterim ben de.
Teşekkür ederim canım cevabın için. Nedense hypnotic edp ten korktum hep, şimdiye kadar hiç denemedim. Peki edt de çok yayılıyor mu?Edp ile daha cok benzettim kenzo amour’u ben bu arada:) evet benziyor kesinlikle ve hypnotic poison thierry mugler kokularıyla beraber kullandığım en yüksek silajlı kokulardan biri.
Ama edt ile de benziyor. En iyisi gidip bir yerde denemen olur senin için. Deneyince yorumlarını bekliyorum mutlaka canım.
Valla edp aslinda edt ye gore biraz yogun baharatli gibi gelmisti bana ve evet edt si asiri kalicidir deger verilen paraya 2 fis tum gun buram buram kokarsin kiyafetlerine siner haftalarca da kokar :)Teşekkür ederim canım cevabın için. Nedense hypnotic edp ten korktum hep, şimdiye kadar hiç denemedim. Peki edt de çok yayılıyor mu?
edtsi daha kuvvetli bi koku diyebilirim evet edt de edp de silajı mükemmel kokular. Merak etme o konuda bi sıkıntı yaşamazsın:)Teşekkür ederim canım cevabın için. Nedense hypnotic edp ten korktum hep, şimdiye kadar hiç denemedim. Peki edt de çok yayılıyor mu?
Bu kokuyu çok merak ediyorum . Bu sene annemker Almanyaya gittiğinde aldıracağımAlmanya'dan gelmişti hediye..
Ve aşık olup iki şişe bitirmiştim..Hafif fakat etkileyici bir kokuya sahipti.Ama su var ki kendisine 5 senedir ulaşamıyorum..
Almanya'da ki tanıdıklar ile de bağlarda sıkıntı var..
Ah bir bulsamda sarılsam..
Eki Görüntüle 2213439
Evet edpsi biraz baharatlı ben tarçın kokusuda aldım edp den.Valla edp aslinda edt ye gore biraz yogun baharatli gibi gelmisti bana ve evet edt si asiri kalicidir deger verilen paraya 2 fis tum gun buram buram kokarsin kiyafetlerine siner haftalarca da kokar :)
Aynen canimmEvet edpsi biraz baharatlı ben tarçın kokusuda aldım edp den.
Bicok unlu kullaniyo hatta buse terim bile demirbas parfumuymus :)Bu arada hypnotic’in edp olanını geçen danla bilicin masasında gördüm story de sanırım o da kullanıyor:)
Teşekkür ederim canım, musait bir zamanda deneyeceğim mutlaka.Valla edp aslinda edt ye gore biraz yogun baharatli gibi gelmisti bana ve evet edt si asiri kalicidir deger verilen paraya 2 fis tum gun buram buram kokarsin kiyafetlerine siner haftalarca da kokar :)
Teşekkür ederim canım, musait bir zamanda deneyeceğim mutlaka. Begenirim inşallah.edtsi daha kuvvetli bi koku diyebilirim evet edt de edp de silajı mükemmel kokular. Merak etme o konuda bi sıkıntı yaşamazsın:)
Evet bilmiyordum onu ben edt olanını senelerdir kullanıyordum da edpsine yeni başladım:)Bicok unlu kullaniyo hatta buse terim bile demirbas parfumuymus :)
Valla ben olsam euphoria derdimEki Görüntüle 2213832 Eki Görüntüle 2213833 Eki Görüntüle 2213834
Kızlaar üçü arasında kaldım şimdide. Euphoriayı seneler önce kullanmıştım ve herkes kullanıyor diye sıkılıp bırakmıştım. Sevgilim bu kokuyu cok seviyor. Burberry classici ben cok seviyorum.
Burberry briti de magazada bircok kez deneyip begenmiştim ama almak nasip olmadı. Şimdi hangisini alsam var mı önerisi olan:)
Sevgilimde euphoria seçerdi muhakkak onu seviyordu baya.Valla ben olsam euphoria derdim
Güzel bir koku ben tarzını chanel chane’a benzetiyorum.:) elimde hep bir adet chance olduğu için şimdiye kadar hiç elim gitmedi.Zen nasil kizlar ?
Euphoria fena değil ama çok kullanılıyor gerçekten. Burberryi pek sevmem diğerini hic kullanmadım. Çok yardımcı oldum galiba :))Eki Görüntüle 2213832 Eki Görüntüle 2213833 Eki Görüntüle 2213834
Kızlaar üçü arasında kaldım şimdide. Euphoriayı seneler önce kullanmıştım ve herkes kullanıyor diye sıkılıp bırakmıştım. Sevgilim bu kokuyu cok seviyor. Burberry classici ben cok seviyorum.
Burberry briti de magazada bircok kez deneyip begenmiştim ama almak nasip olmadı. Şimdi hangisini alsam var mı önerisi olan:)
Euphoria cok kullanilsada odullu bi koku hakki var ama cok harika bi koku yaa bukadar begenilmesi normal bence de :)Sevgilimde euphoria seçerdi muhakkak onu seviyordu baya.Kararsız kaldım cokk . Briti hem kullanmak istedim bi türlü fırsat gelmedi. Classic’i de ben çok özledim.. o zaman Euphoria şuan 1-0 önde diyelim.. var mı başka anketime katılmak isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?