Resimli Almayı Düşündüğünüz Parfümler

Lancome parfümlerini ben genel olarak beğeniyorum:) poeme de aynen banada yaşlı kokusu gibidir falan diye hiç bakmadığım bi kokuydu. Ama bu kış mutlaka alacağım. Hiçte yaşlı kokusu değilmiş. Çok güzel bi koku .

2 si arasında kaldım. Hatta ikisini de almayıp gene bir çılgınlık yapıp Chanel chance bile alabilirim haha. fikri olan?

no 5 flanker larından birini denedim ama leau olan mıydı bu muydu hatırlamıyorum. hiç sevmemiştim. çok fresh limon kolanyası gibi gelmişti. Hangisiydi acaba? Ben kesinlikle coco mademoiselle diyorum.
Leau olanı denemiş olmalısın. Bu klasik no:5 in daha bebeksi yumuşak hali. Hatta bebek gibi kokuyor diyebilirim. Bir dene istersen:)

Ama tabiki benim de ilk alacağım parfüm bu olacak çünkü erkek arkadaşım beğeniyor. Ben de önceden bu neden bu kadar övülüyor ya berbat derdim şimdi çook beğeniyorum. Nasıl düşüncelerim bu kadar değişti bilmiyorum. Şimdilerde gidip Sevil'den sıkıp sıkıp koluma yapışıyorum

deli gibi istediğim shiseido zeni aldım ama hala elime geçmedi.
şimdi chaneller den bir tane ( coco noir, chance) yada armani code istiyorum.

şunu fark ettim ki bu parfümün açığını da çok iyi yapıyorlar. orijinalinden pek farkı yok. benden uzak olsun.

Kızlaar acil yardım. Daha önce birkaç şişe bitirdiğim burberry classic parfümü tekrardan özledim. Ve bu kış almayı düşünüyordum. Ama aklımı Paco Rabanne’nin yeni cıkan kokusu Pure XS çeliyor. Bu ikisininde kokusunu bilenlerden bana seçim konusunda yardımlarını bekliyorum..

Kararımı verdim... burberry classic ve dior hypnotic poison edt alacağım.
Zaten hypnotiğim bitiyordu onsuz yapamam kışın

Kararımı verdim... burberry classic ve dior hypnotic poison edt alacağım.
Zaten hypnotiğim bitiyordu onsuz yapamam kışın
Canım bende orjinal Kenzo Amour var, pek yayılmıyor ama seviyorum. Hypnotic Poison Edt ile benzediğine dair yorumlar okumuştum daha önce. Sence benziyorlar mı? Hypnotic daha fazla yayılan bir kokuysa eğer denemek isterim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…