• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli Almayı Düşündüğünüz Parfümler

Hep internette yaşlı kokusu,çok ağır gibi yorumlar okudum. Dediğin gibi şişesi ve içindeki sıvının rengi de beni hiç kendine çekmiyordu. Ama ismine yakışır bi güzellik. Şiir gibi parfüm. Çok yoğun ama burnu yormuyor, yumuşacık. Köyde bahçemizde melisa var. Kokusunu ona benzettim. Ballı ıhlamur gibi,melisa gibi,zambak gibi birşeyler kokuyor. Sonunda Lancome'dan kendime göre bir şey buldum. Bir tek la nuiti eh işte severdim. Onun dışında Lancome ile yıldızlarımız hiç barışmadı. Hele midnight rose daki baskın böğürtlen kokusu beni benden alıyor:hasta:
Lancome parfümlerini ben genel olarak beğeniyorum:) poeme de aynen banada yaşlı kokusu gibidir falan diye hiç bakmadığım bi kokuydu. Ama bu kış mutlaka alacağım. Hiçte yaşlı kokusu değilmiş. Çok güzel bi koku .

D6DE626D-FC44-4729-BEE5-5D2477CF603F.jpeg E7312DA6-1C9E-4D77-8509-06409812CEAB.jpeg

2 si arasında kaldım. Hatta ikisini de almayıp gene bir çılgınlık yapıp Chanel chance bile alabilirim haha.:D fikri olan?

no 5 flanker larından birini denedim ama leau olan mıydı bu muydu hatırlamıyorum. hiç sevmemiştim. çok fresh limon kolanyası gibi gelmişti. Hangisiydi acaba? Ben kesinlikle coco mademoiselle diyorum.
Leau olanı denemiş olmalısın. Bu klasik no:5 in daha bebeksi yumuşak hali. Hatta bebek gibi kokuyor diyebilirim. Bir dene istersen:)

IMG_4084.JPG

Ama tabiki benim de ilk alacağım parfüm bu olacak çünkü erkek arkadaşım beğeniyor. Ben de önceden bu neden bu kadar övülüyor ya berbat derdim şimdi çook beğeniyorum. Nasıl düşüncelerim bu kadar değişti bilmiyorum. Şimdilerde gidip Sevil'den sıkıp sıkıp koluma yapışıyorum

deli gibi istediğim shiseido zeni aldım ama hala elime geçmedi.
şimdi chaneller den bir tane ( coco noir, chance) yada armani code istiyorum.

güzel koku ama çok sıradanlaştı...

toplu taşıma kullananlar bilir.araç girişten sona kadar bu parfümü kullananlarla dolu.

artık bana çok antipatik geliyor.

kullananları varsa yorumlarım için alınmasın lütfen :)

şunu fark ettim ki bu parfümün açığını da çok iyi yapıyorlar. orijinalinden pek farkı yok. benden uzak olsun.

5EE0850D-E204-4F59-81EF-F7AEB7AA4815.png 74A58DC4-2460-4681-9959-0D89E2C97E9C.png Kızlaar acil yardım. Daha önce birkaç şişe bitirdiğim burberry classic parfümü tekrardan özledim. Ve bu kış almayı düşünüyordum. Ama aklımı Paco Rabanne’nin yeni cıkan kokusu Pure XS çeliyor. Bu ikisininde kokusunu bilenlerden bana seçim konusunda yardımlarını bekliyorum..

Eki Görüntüle 2212889 Eki Görüntüle 2212890 Kızlaar acil yardım. Daha önce birkaç şişe bitirdiğim burberry classic parfümü tekrardan özledim. Ve bu kış almayı düşünüyordum. Ama aklımı Paco Rabanne’nin yeni cıkan kokusu Pure XS çeliyor. Bu ikisininde kokusunu bilenlerden bana seçim konusunda yardımlarını bekliyorum..
Kararımı verdim... burberry classic ve dior hypnotic poison edt alacağım.
Zaten hypnotiğim bitiyordu onsuz yapamam kışın :KK68:

Kararımı verdim... burberry classic ve dior hypnotic poison edt alacağım.
Zaten hypnotiğim bitiyordu onsuz yapamam kışın :KK68:
Canım bende orjinal Kenzo Amour var, pek yayılmıyor ama seviyorum. Hypnotic Poison Edt ile benzediğine dair yorumlar okumuştum daha önce. Sence benziyorlar mı? Hypnotic daha fazla yayılan bir kokuysa eğer denemek isterim ben de.

Back