- Konu Sahibi BeyazPerim
-
HERKES GOZ KALEMI RIMEL SURMEDEN CIKMAZ DISARI BENDE ALLIK SURMEDEN DISARIYA CIKMAMAM
hayır alerji yapmadı bende canım..güzel renk veriyor yüze en çok kullandıklarımdan biri o..tavsiye ederim buğday tenliysen..ama diğer flormarı sevmedim onun yanındakini , rengi pek belli olmuyor bende..soluk bir renk..flormar teracottalardan ilki nasıl canım memnunmusun ben alıcaktım gecen gün metroporttaki kiosk tan vazgectm sonra burda gördüğüm iyi oldu alerji falan yaptımı?
aslında o carmina allığım baya eski lise sondan beri kullanıyorum nerdeyse 10 yıllık yani :) onu çok seviyodum ama yere düşünce kırıldı öyle oldu yoksa halen bitirmiş değilim :) eğer halen o allıklardan varsa carminanın o allığını tavsiye ederim gerçekten..alix de fena değil ,hiç bitmicekmiş gibi görünüyor o, amma lakin benim carmina allığımın rengini tutamadı :) avonun bronz allığı da çok doğal duruyor onu da seviyorum..loreali pek beğenmedim..daha ucuza daha güzel bronz allıklar var..carmina da alix avien de baya ışıltılı..ama kötü durmuyor..sanırım en çok ışıltı içeren allıklarım cecile olanlar..tourmalinecim alix ve carmina hakkında ne düşünüorsun?
bronzlukları ve ışıltıları nasıl ?
carminayı bitirmişsin güzel baya herlade , bronz bir allık arıorm da ?:hulya:
rica ederim canımm kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmiletamam canım, carmina gerçekten güzel görünüyor, bir bakayım buna benzer bi rengi varmı carminanın,teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?