(Resimli)Allık Ürünlerimiz

evet buğday tenliyim hemen denycem standdaki bayanda cok övdü ama bilirsn onlara çok da güven olmaz : ) cevabın için teşekkürler:)

kızlar ne güzel allıklarınız var kontess alttaki 2 allık golden rose degil mi ? golden rose kullanabiliyor musun ben yapısını hiç begenmedim

kızlar ne güzel allıklarınız var kontess alttaki 2 allık golden rose degil mi ? golden rose kullanabiliyor musun ben yapısını hiç begenmedim
eed canım golden rose.
40 yılın başı allık kullandığım için,herhangi bir sorun yaşamadım canım boshayallersmile
zaten o yüzden allığım azdır...

bunlar da benden , bu ara farkettimki sadece 1 tane pembiş allığım varmış hemen açığı kapatmalıyım kaydirigubbakcemile3

Mini, allıkların çok güzel, güzel günlerde kullan. ben pembe allık pek sevmem o yüzden seninkilere bayıldım:asigim:

Smashbox'ın sağındaki fırçalı allık hangi marka? onu merak ediyorum bide bourjois sanırım orda iki allık var, onlar mini serisinden mi yoksa normal büyüklükte mi:kedi:

benim de hiç pembişim yok akannehir
bana pembiş yakışır mı onu da bilmiyorum birde şöyle kırmızımsı ya da defne samyelininki gibi turuncumsu bi allık istiyorum..

teşekkür ederim canlarım ,
pembenin tonu da önemli ama bana pek pembe gitmior sanırım ondan elim hiç gitmemiş , 1 pembe var o da şeftaliye dönük
ama carminanın pembelisinide alacağım çok beğedim opuyorumnanaktan

jefflimacım , o estee lauder bronze goddess soft and matt bronzer 01 numero ,
boufjoislerde tam boy hayatım zaten bitmiyorlar hiç , seviyorum ama kokusunu falan fekat taşş gibiler

çok soft hayatıım hiç sim filan yok matt , zaten adıda ölemiş kaydirigubbakcemile3 guclubacismile çok güzel duruor , kirli gibi durmuyor , hem de 20 tl yemi ne almıştım douglastan sen de bi bakşutarafagitti

yok artık 20 tl miii:1shok: çok iyi fiyata almışsın canım, güzel günlerde kullan, bende bakıcam, inşallah yakışır banada:1rolleyes:

teşekkür ederim canım bak tabi , douglasta oluor öel indirimler sevilde 90 tlmiş alsanaalsanasmile

bunlarda benimkiler :))))))) ama neden buyuk halde yukleyemiyorum :S

Eklentiler

• $100_0804.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 66
evet canim catrine arley markasi numarasini unuttum ama çok simli ve o kahvede tek alligi var zaten bende ucuza almistim :)) pahali degil yani :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…