• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

KZM_2556_955.jpg
pastel allik var 115

bourjois bole mi yaziliyordu bilmiyorum ama bu markayi nerde bulabilirim kizlar?

internet harici nasil alabilirz ki bunu acep?? siz nasil aldiniz nerden aldiniz ne akdar aldiniz kizlar?

kizlar seftali renginin direk ingilizce adini bilen var mi yabanci siteden alisveris yaparak almis birisine soruyorum ozellikle

onceki sayfada yazmistim canim bourjois marka allik alicam yurtdisindan alma imkanim dogdu ancak arastirdigimda isimler fransizca ingilizce arasi karisik isimler verilmis hangisinin seftali tonu oldugunu ayirt edemedim.
bir de bu alligi ben denemistim gayet guzeldi ama netteki fotograflarina bakinca acaba cok mu sedefli dedim. sedefli sedefsiz farki var mi renklerinde yoksa bana mi oyle geldi?

onceki sayfada yazmistim canim bourjois marka allik alicam yurtdisindan alma imkanim dogdu ancak arastirdigimda isimler fransizca ingilizce arasi karisik isimler verilmis hangisinin seftali tonu oldugunu ayirt edemedim.
bir de bu alligi ben denemistim gayet guzeldi ama netteki fotograflarina bakinca acaba cok mu sedefli dedim. sedefli sedefsiz farki var mi renklerinde yoksa bana mi oyle geldi?

BOURJOIS-VISAGE-SANTAL-ALLIK__21053921_1.jpg

BOURJOIS-NEW-FASHION-BLUSHER-ALLIK-RENK-pink__22046575_0.jpg

Rose Frisson 54

Rose Dor 34

Rose De Jaspe 95

Lune DOre 35

Lilas Dor 33

Ambre Dor 32

pekala isimler bunlar.. bunlardan hangisi oluyor seftali tonu?:uhm:

cnm BOURJOIS hiç kullanmadıgım ama netten o markanın seftali tonlarındaki allıgının numarasını ve rengini buldum umarım sana yardımcı olabilmıssımdir

03 brown cuivre

bak rengide boylemıs

SD531360-1-1.jpg

Son düzenleme:
sen de farkli bir isim bulmusun canim.. millet elindekinin seftali renginin ismini ve numrasini yazsa aslinda bulunur sanirim..

Back