• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

dsc03285c.jpg

Flormar Terracota Allık
Avon Top Allık
Essence Simli Allık
Pembiş Allığımm

ya kızlar yazdan beridir bronz allık arıyorum fakat bulamadım flormardan aldım salak kız bronz diye verdi ama pembe tonlarında bildiğiniz markanın bronz allığı vrsa yardımlarınızı istiyrum

candyapple yine bir allık sayfasında yakaladım seni :) canım altta ortadaki mac mı mercan rengi gibi pembe turuncu olan. numarasını paylaşabilir misin kuzum?

Busejik saol tatlım bende kozmetikte allık ve ruj hastalığı var kesin.Çünkü durmadan alıyorum, gözümü doyuramadım bi türlü cokacimcoook Daha güzelleri senin olsun cnm.Chihirocum loreal allıkları 37-40 arası fiyatlarla bulabilirsin.Kampanya zamanları %30 yada 3 al 2 öde gibi fırsatlarla daha uygun bi fiyata alabilirsin.Eğer yılbaşını beklersen %50ye bulursun:lepi: Opheliaaa yakalandım görüyo musun delikafadulden allıkla ilgili her sayfadan karşına çıkabilirim şeker.Cnm o mac ccb virgin isle.Hem dudağa hem yanağa sürülebilen krem, çok amaçlı bi ürün.Rengi tam tahmin ettiğin gibi mercan.Çok canlı bi ifade katıyo bana,seviyorum yani.Yanağıma parmağımla minik minik dokunarak sürüyorum.Dudağımada sürünce ikisi beraber çok güzel bi bütünlük sağlıyo.Gözümüde bi kalem ve bol rimelle tamamlıyorum çok hoş bi görüntü oluyo.

ya kızlar yazdan beridir bronz allık arıyorum fakat bulamadım flormardan aldım salak kız bronz diye verdi ama pembe tonlarında bildiğiniz markanın bronz allığı vrsa yardımlarınızı istiyrum

golden rose vardı bende tam bi bronzluk sağlıyodu bi süre kullandım ama baktımki zaten esmerim beni iyice karartıyo sora şeftaliye geçiş yaptımlülülülülülü..ama tavsiye ederim fiyatıda 19 falandı heral:sm_cool:

Back