• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

3160_buyuk.jpg

loreal_blush_delice.jpg

BKZM_2598_239.jpg

benimkilerde bunlar

3260.jpg

nivea nın bronz tondaki allığını kullandım ama biraz koyu geldi denemeden almıştım yazın bronzlaşınca umarım daha iyi durur.

3264.jpg

max factor un bu renkteki krem allığını kullanıyorum memnunum ama tabii toz allıklar kadar kalıcı değil ama sürünce çok dağol duruyor

3269.jpg

bir de beyu markasının allığını kullanıyorum ama bendeki rengini bulamadım internette çok memnunum çok güzel renk veriyor çok hafif ışıltılı ve kalıcı bendeki rengi 143 numara pembe-şeftali arası bir ton 143 numara rengini bulamadığım için bu resmi koydum idareten :)

tatlım loreal brush delice kokusunu cok begeniyorum =)cnm loreal ın mıneral allıgından memnun musun?

evet brush çok güsel kokuyor en sık onu kullanıyorum mineral allık ise beklediğimden daha değişik çıktı kalıcı değil pek uçup gidiyor adeta.

ben tam bir allık delisiyimdelikafaduldençok seviyorum allıkları:asigim:.. bunlarda benim allıklarım

Eklentiler

• $duyguş2 052.jpg
    $duyguş2 052.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 174
08275580902.jpg

no:05 lancome
07237280102.jpg

dior 943
clq_6M2X_250.jpg

clinique freh bloom
maybellıne dende köpük allıklarım bide bunun pembesi doyamıyorum allıklara
Dream&

bunları tavsiye ederim kızlar ben hepsindende çok çok memnunum...

maybellinenin alıklarından memnunmusunuz kızlar. haa bide bronz allık istiyorum ben ne önerirrsiniz

kızlar bana hani şu yarım ay şeklindeki allık fırçalarından lazım.Hani kücücük kıllarıda yarım ay gibi kıvrımlı..Yada fırcası böyle olan allıkda olabilir.Var mı tavsiyeniz.

Bende bunları kullanıyorum işte,yağlı ve sivilceli cildim olduğu için zaman zaman kullanıyorum.Pembe ve tonları olan allığı avondan diğer şeftali tonu maxfactorden almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
cok sagol cnmcım 6 aydan da sonra cope gidenler oluyor... bunlarda simdikı kullandıklarım :)
everyday ,stila,maybelline
dsc01685z.jpg

matmazel kullandığın ürünlerin rengi harika görünüyor.. ama senin ten rengin nasıl beyaz tenli misin? ben beyaz tenliyim ve en açık pembe bile yüzümde kızarmş gibi duruyor.. kafam karıştı

Back