- Konu Sahibi BeyazPerim
bu allığın fiyatı nedir acaba:)
canim migrosta gormustum 30 tl yabiraz ustu ya biraz alti diye hatirliorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu allığın fiyatı nedir acaba:)
bunlardan benim surekli kullandıklarım =)
ben bunlara bayıldım livim ..allık seçimi konusunda bana yardım et bi türlü istediğim gibi bulamıyorum. bunların marka ve numaralarını yazarmısın kuzum çok beğendim ..
birde ben şeftali tonlarında bi allık almak istiyorum ne zaman almak istesem bulamadım .. en sonun cecile markasından bir tane aldım 06 numara ama pişmanın çok bronz hiç beğenmedim (satıcı kız şeftali böyle oluyor dedi ikna etti)
şeftali tonunda bulamadım kızlar ?
canim bu tonlardami
ben bunlara bayıldım livim ..allık seçimi konusunda bana yardım et bi türlü istediğim gibi bulamıyorum. bunların marka ve numaralarını yazarmısın kuzum çok beğendim ..
birde ben şeftali tonlarında bi allık almak istiyorum ne zaman almak istesem bulamadım .. en sonun cecile markasından bir tane aldım 06 numara ama pişmanın çok bronz hiç beğenmedim (satıcı kız şeftali böyle oluyor dedi ikna etti)
şeftali tonunda bulamadım kızlar ?
kızlar allıklarınız cok guzel hepsine bayıldımmmmmm opuyorumnanaktan
prensesim tabiki yardımcı olurum yalnız ben su an onları kullanmıyorum eger istersen bunların numaralarını yazabilirim ...neden pembe tonları dusunmuyorsun cnm beyaz tenli oldugun için pembe tonları sana daha cok yakısır bence
everyday ,stila,maybelline
öylemi dersin livim .. bu tonlarda gzl numaralarını yazabilirmisin kuzum ? maybelline nasıl krem gibimi sürülüyor?
tabi tatlım yazarım
stila quaint&coral (bunu siddetle tavsiye ederim )
everyday artık turkıyeye gonderim yapmadıgı için onları yazmıyorum cnm
maybelline kopuk allık
evet prensesim böyle ama biraz daha portakal rengine bakan istiyorum ama bulamadım..resimdekinin numarasını biliyomusun canım birde markası ney ?
prensesss bu tam istediğim şeftali tonu :) saol tatlım
sende saol gulum yardimim dokunabildiyse ne mutlu bana sekerim
yardımın dokunmazmı canım benimmm .bu marka boynerde varmış en kısa zamanda gidip alıcam :). mucks
cildimize en uygun allık rengini nasıl bulucaz peki?
nasıl anlıcaz arkadaşlar bunu ?