- Konu Sahibi BeyazPerim
-
ne gerek var buna?
ne gerek var buna?
koleksiyonunu sürekli olarak güncelliyor musun merak ettim :44: eğer hepsi kullanılabilir durumdaysa tebrik ederimama yıllar öncesinden alıp atmadığın bayatlamış ürünlerse boşuna yer kaplamaması gerektiğini düşünüyorum
105 tane var su anda... Benim en sevdigim Stilla lilium'u cok begeniyorum. Guzel bir pembe-natural rengi var .Oyle cart pembe degil canli bir pembe de degil. Ayrica bu allik krem yapida hem dudaga ruj olarak surulebiliyor hemde yanaga uygulanabiliyor. Cok islevli alliklari cok seviyorum!tam bir kolleksiyoncu olmuşsun 100 e yakın allık vardır orada.Peki en güzeli ,kalıcısı sana yakışanı hangisi ?
Saka mi bu ? Cok sasirdim...
Tabi guncelliyorum.Kokusu degisenleri, surumu zor olanlari eskimis oluyor bazen hatirliyorum bazen supheli hatirlamadiklarimi yapilarindan takip edip dogruuuu cope.
105 tane var su anda... Benim en sevdigim Stilla lilium'u cok begeniyorum. Guzel bir pembe-natural rengi var .Oyle cart pembe degil canli bir pembe de degil. Ayrica bu allik krem yapida hem dudaga ruj olarak surulebiliyor hemde yanaga uygulanabiliyor. Cok islevli alliklari cok seviyorum!
Stillanın şeftalimsi bir ruju var bende.Sürümü zor ama renk güzel.Kalıcılık fena değil.Ama ben bu ruju nereden buldum da aldım hatırlamıyorum.Stilla ürünleri nerede satılıyor? lilium allığa ben de bir bakayım.Ne de olsa karşımda allık profösörü var .Tavsiyelerinden yararlanalım.Yanlış bir şey yapmayalım
Bu arada ben de allıkları saydım 4 çıktı :/
Canım bunların markası ne acaba? :)
Bu arada koleksiyonun harikaa.
Son zamanlarda bu allığı beğeniyorum. Doğal ve kalıcı durdu bende. Küçük dikdörtgenler simli ,büyük kare mat.Renk şeftali.Clarins 'Blush Prodige'
Eki Görüntüle 441173
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?