Resimli 5 ayda 15 kilo verdim .. zayiflamanin sırrını çözdüm..

Yazını yeni gördüm bende kilo vermeye çalışıyorum ve azmine hayran kaldım.Merak ettim son durumun nedir?

tebrikler canım.bayildim azmine.
bende 3 hafta önce başladım.
yağdan 2.800 Gr vermişim.diyetisyenim yetersiz dedi.hevesim kırıldı resmen.azmi sencede?
birde durdu kg vermem ne yapmaliyim
Diyetisyenlerin tecrübesizliği. Sizinle reklam yapacak. 1 ayda ne kadar verecektiniz ki. Kilonuz 120 üzeri ise az diyebilir de. Boy 75 olun kilo 80. Zaten 5 -7 kilo fazlan vardır 3 ayda verirsin o kiloyuda.

Ömür boyuı rejim yasak olmaz ki. Mideni zihninde programla
Önce kendinle yüzleş neden ihtiyacından fazla yemek yiyorsun
Yiyecek takıntın ne
Ne zaman başladı önce bunu çöz.
Sonra sorunu kabul et özgür bırak. İdeal kilon ve yemek hakkında bakış açını değiştir.
Zihninde ideal bedeni çiz.
Sonra sorunu çözülen bakış açınla imajını çiz. Seni bu yoldan vazgeçircek herşeyi yok et.
Miden 5 günde küçülür. İhtiyacın kendi yumruğun kadar yiyecek. Ye haraket et yak. Depolarını da yak. Yavaş yavaş inceldin işde... işde bu kadar 21 günde şekillendi vücudun. 3 ayda da ideal bedendesim

harikasın tebrikler

Tebrikler

Tebrik ederim. Ben de 1 aydir diyet yapmama ragmen asla veremeyince doktora gittim inslulin direnci cıktı. 10 gundur yine diyete devam ediyorum amayok gram gitmiyor. Napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…