resimlerle gelen fallar :)))

Ya ladyrosy yine bi soru soracağım izninle. :26:
Şu benimle ilgili hayaller kuran kişi sevdiğim insan mı başka biri mi sence ?
Eski sevgilim de olabilir galiba. :s Ne diyorsun ?

Son düzenleme:
Ya ladyrosy yine bi soru soracağım izninle. :26:
Şu benimle ilgili hayaller kuran kişi sevdiğim insan mı başka biri mi sence ?
Eski sevgilim de olabilir galiba. :s Ne diyorsun ?

bence kesinlikle başka biri çünkü böle hisseettim :)

Sağol canım. Eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorduk. Benden ayrılmasını isteyen annesi ve kız kardeşleri. Ayrı eve çıkmak istiyorum. Yoksa bize huzur yok. Onlar yüzünden ayrıldık zaten...

Tryamour en iyisi zamana bırakmak bırak herşey olucana varır canını sıktığına değmez:)

Sağol canım. Eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorduk. Benden ayrılmasını isteyen annesi ve kız kardeşleri. Ayrı eve çıkmak istiyorum. Yoksa bize huzur yok. Onlar yüzünden ayrıldık zaten...

Çok üzüldüm cnm ya ama bunu bilerek evlendin değilmi keşke başında ayrı eve çıksaydınız inşallah herşey yoluna varır sende ayrı eve çıkıp eşinle mutlu olursun :)

Tryamour en iyisi zamana bırakmak bırak herşey olucana varır canını sıktığına değmez:)

Doğru diyorsun. Ama hayatımda ilk kez aşık olduğumu düşündüğüm için sevgili olmak istiyorum o insanla bi an önce. :S
Saçmalıyorum sabırsız davranarak. Bekleyeceğim bundan sonra sadece.

Doğru diyorsun. Ama hayatımda ilk kez aşık olduğumu düşündüğüm için sevgili olmak istiyorum o insanla bi an önce. :S
Saçmalıyorum sabırsız davranarak. Bekleyeceğim bundan sonra sadece.

senin için en iyisi olsun ozaman iyi geceler:)

Canım, bu da annemin falı ben bahsedince o da baktırmak istedi, zamanın varsa tabii :)

Son düzenleme:
Çok üzüldüm cnm ya ama bunu bilerek evlendin değilmi keşke başında ayrı eve çıksaydınız inşallah herşey yoluna varır sende ayrı eve çıkıp eşinle mutlu olursun :)

Canım ben de en başta ayrı ev dedim. Hiçbir zaman kaynanyla aynı evde oturmayı düşünmüyordum. Bana annem tek, zavallı ve iyi görüntüsü çizdi. En fazla 5-6 ay sonra ayrı eve çıkacağız dedi öyle olmadı. 10 ay oldu ayrı eve çıkmadı ve çıkmak da istemiyor. Ailesi de yaptıkları olumsuzların dozajını arttırdı. Artık dayanma gücüm kalmamıştı.

Eki Görüntüle 482172 Eki Görüntüle 482173
Canım, bu da annemin falı ben bahsedince o da baktırmak istedi, zamanın varsa tabii :)

canım annem dediğin için bakıyorum yoksa kafam yoruldu diyebilirim hürmetler teyzeyede...ooo annenin kafa bi dünya şeklinde dolu onu düşünüyo bunu düşünüyo, herkesin sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi benimsemiş...kafasına taktığı uzun zmndır onu meşgul eden bişey var ama o konuyla ilgili yakında bi gelişme olucak iyi yönde...sizin evi aileyi haneyi gözetleyen biri var yani çok fazla ilgileniyo onu ilgilendirmeyen şeylerle ona dikkat edin...annene yardım edicek biri sıkıntınızla ilgili...eve bi ağır misafiriniz gelicek yada kalabalık...bu kadar cnm sıkıntılarınız zamanla azalıcak dediğim gibi annenin ellerinden öperim ...:)

Çook teşekkürler, az önce okuttum yazdıklarını çok beğendi gerçekten çok doğru yerlere değinmişsin canım.
Samimiyetin için tekrar teşekkür ediyorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…