resimlerle gelen fallar :)))

$Görüntü1574.jpg $Görüntü1568.jpg $Görüntü1575.jpg $Görüntü1573.jpg

dün gece içememiştim ama bugün kahvaltının üzerine hemen içtim kahvemi :KK14: bana da bakar mısın acaaba? :KK8:

benim falıma da bakar mısınız rica etsem..Sevdigim bi cocuk var.Onunda ilgisi var mı yada ilerde bi gelişme olur mu merak ediyorum.Sadece soruma cevap alsam yeterli..Müsait oldugunuzda bakarsanız sevinirim:)
$010820126328.jpg $010820126339.jpg $010820126372.jpg

canım senin çok istediğin bişey var ama etrafı kapalı o salyanoz gibi katmanlar kaplamış onu daha çok var yani onun olmasına zamanla açılıcak etrafı...senin bir düşmanın var ona dikkat et...aslan burcu olabilir bu kişi..sivri burunlu erkekle bi konuşmaya yapıp bişeye karar vericeksiniz...insanların gözü senin çok üzerinde ilgilenmmeiş gibi yapıyolar ama sen onlar için önemlisin...düşündüğün bi erkek var iyi olmasını istiyosun...biriyle bir ilişki yasamak istiyosun...biri sana bi hediye alıcak bu bi kolye olabilir...bir komşunla iletişimin güçlenecek...deniz atı çımış çok severim bu senin çok başarılı olucanı gösterir niyetin olucak iyi günler:)

canım gördüğüm kadarıyla aklın birinde kalmış senin nereye gidersen git kafandan atamıyosun yüreğinin onda gibi...bir tatilemi gideceksin yada istediğin bi yere dinleniceğin zamanlar gelicek çok yorulmuşsun yada bi yorucu bişey atlatıp ohh be diye rahatlıcaksın...iki kişinin üstüne bişey kapanmış yani iki kişinin ortak bi derdi var birbirinizi göğüslediğiniz...parayla ilgili sıkıntın olabilir harcamalarına dikkat etmelisin...,romantik günler seni bekliyo...sivri burunlu geniş çeneli bi erkekle konuşucaksın ama o erkek bence doğru biri değil aklında başka biri daha var onun...para ile ilgili etrafında sana yalakalanan biri var ona dikkat et niyetin olucak benden bukadar:)

cnm yüreğin kabarmış derlerya çok klasik olucak belki ama senin gerçekten öyle olmuş...niyetin çok zor olmıycak gibi...bi istediğin var seni bunun için zorlu bi yol bekliyo. İlerki günlerde karşılaşıcan bi olay seni çok zorluycak...kendinle bi durum yüzünden hesaplaşma yaşıycaksın kendinle ters düşüceği bi zaman gelebillir, kendine iyi davran...bi bayan var bu çok tehlikeli biri sinsi senin yüzüne gülen işveli cilveli ondan uzak dur...elinde ummadığın bi para geçiçek...Beklediğin bi haber var eli kulağında diyim...E harfli birinden bi haber alıcaksın...sanki sıkışmış kalmış gibisin kafanı kurcalayan bişeyler var...ailenizde bi küslük bi ayrılık olabilir tabiki temennimiz olmasın sevgilerle:)

canım o ne güzel kahve fincanı öyle bayıldım rengine...kafan çok karışık bişey konusunda karar vermek istiyosun bunu düşünmek içinde insanlardan biraz uzak tutucaksın kendini...İçinde çok biriktirdiğin bi olay var baya sussmuşsun ama yakın zamanda patlıcaksın sıkıntılarını bir bir gerektiği insanlara söyliceksin... Bu senin rahatlamana yol açacak fakat bir de gözyaşı dökeceksin. Onun dışında seni bi hastalık bekliyo, inşallah olmaz tabiki... Birde bereket,bolluk içinde bir dönemin olacak. Bu belki bir miktar eline para geçmesi olabilir ya da kalabalık bi yemek, eğlence... Ama dediğim gibi kafan bi dünya derlerya öyle biraz bırak kendini sıkıntılarını atarsın umarım:)

kızlar sıradan gidiyorum ama şimdilik biraz zaman verin ailemle vakit geçireyim biraz bir kahvede ben içeyim:))

Eki Görüntüle 482521 Eki Görüntüle 482518 Eki Görüntüle 482517 Eki Görüntüle 482522

dün gece içememiştim ama bugün kahvaltının üzerine hemen içtim kahvemi :KK14: bana da bakar mısın acaaba? :KK8:

canım niyetinin olmasına daha zaman var...senin yakınında seninle uğraşan baya baya başının etini yiyen biri var... Yüzüne gülebilir belki ama hiç hiç hoşlanmıyor senden bu belli ve sana çektiriyor... Yalnız şu aralar ve yakın zamanlarda o kişiden bir müdddet uzak olacaksın vee rahatlıcaksın... Baya bi olaylar yaşamışsın olumsuz ama onların çoğunu geride bırakmış rahatlamışsın... Tartışmalar, kavgalar falan geçmiş başından. Birde uzaklardan bi tanıdığın geliyor ziyarete seni...Aşk hayatın durgun bi değişiklik olmıycak benden bukadar:)

Yorumlarsan sevinirim canım :KK31:

i5990366_resim-001.jpg
i5990367_img0224a.jpg

i5990368_img0221a.jpg
i5990369_img0222a.jpg

i5990370_img0223a.jpg
i5990371_resim-007.jpg

canım dünya bir yana o bir yana dediğin birisi var okişinin bir tanıdığı ölebilir tabiki allah gecinden verisn...yapmak istediğin bişey var ama biri buna engel oluyo...Bu yıl senin için bereketli ve bolluk içinde görünüyo...İşlerin yoluna giricek...Bir bayan var kısa saçlı gözü sürekli senin üzerinde ama bu kişi yanlız kalıcak ...sen onun bi hareketini görüp araya mesafe koyucaksın...Başka birisi yüzünden ilişkinde problem yaşayabilirsin...Hayatında güçlü kuvvetli biri var çok güvendiğin...Eğer bir bebek istiyosan allah sana vericek o bebeği benden bukadar:)

X