resimlerle gelen fallar :)))

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
yoğun istek üzerine konu açmaya karar verdim kızlar... ben böyle yorum yapıyorum sonra çıktı diyosunuz iyi güzel ama yinede inanmayın diyorum ne demişler fala inanma falsız da kalma...İnşallah günaha girmiyorumdur...Resimlerinizi yollayın istiyosanız tabiki bakarım lafı bile olmaz:)))

ne resmi acaba canım? kahve fincanımızın mı kendimizin mi kafam karıştı birden

tryamour cnm seni büyük bi başarı şimdiden sevinmeye başla... cnm 4 farklı yere gidiceksin ama bunlardan birisi seni malesef üzücek... eğer sevgilin yoksa bu dediğim yollarda biriyle tanışıcaksın hayatına yeni biri girebilir...eğer sevgilin varsada bu dediğim yollardan birinde seni üzücek...bir de başka bi erkek var seninle ilgili hayaller kuruyo sanırım sana platonik aşık yada beğendiği birisin aklındasın devamlı...3 kişi bi yakınınızı ziyaret etmeye gidiyosunuz orda konuşulacak bişey seni çok etkileyecek...elinde sımsıkı tuuttuğun bişey var onu kaybetmek istemiyosun...İçinde s harfi olan birinden bi haber alıcaksın...bi telefon bekliyosun...birileri senin hakkında dedikodu yapıyo yakın sandığın biri sanırım bu etrafındakilere dikat et...toplum içinde belki işyerinde olabilir burası biriyle bi laf atışına giriceksiniz ve sen onu baya söndürüceksin tam anlatamadım bu cümleyi ama sen daha üstün olduğunu göstericeksin...Son olarak büyük bi kısmetin var ama biraz zamana ihtiyacı var.Birde göz yaşın olucak..Niyetin kabul olucak...:)

canımm ben 2. sırada olayım ama kahveyi yarın içebilirim gece içemiyorum

yarın resim yükleyince bakarsan sevinirim

canımm ben 2. sırada olayım ama kahveyi yarın içebilirim gece içemiyorum

yarın resim yükleyince bakarsan sevinirim

tmm cnm benim öyle kaprislerim yoktur yarın bakim meşgulüm işim var bi kere baktım bidaha bakmam gib ...ne zaman görürsem ozaman tabiki cevap veririm :)

Ağzına sağlık canım. Aslında ben bu falı koymayı özellikle istedim çünkü senin de dediğin gibi "S" harfi var orada.
S harfi sevdiğim insanın isminin baş harfi. Ve gönlümdeki insan o. Onunla bir şeyler yaşama ihtimalim var mı diye merak ediyordum.
Bunun için bi şey söyleyebilir misin ? :26:
Aklındasın dediğin o olabilir mi ki ? Beni çok beğendiği ortada ama daha yeni tanıştığımız için beklemedeyim.
Zaten tatilde o şu an. Gelince görüşücez.

slytherin cnm bi soğusaymış sanki tam beklememişsin gibi ama böylede atalım bişeyler....
ooo bi kalp görüyorum ama iki kişi arasında kalmış biri daha ağır basıyo ama yinede içinde tam oturtamamışdın...sıkıntıların var sanıorum küçük ama kafanda yer eden onlar yavaş yavaş dağalıyor seni güneşli günler beliyor...yakın zamanda doktoramı gidecesin yada doktorla ilgili bi işinizmi olucak bilmiyorum allah uzak tutsun tabiki...sana üzüntü veren negatif enerji yayan biri var etrafında...süslenip püslenip çok sevindiğin bi yere gidiyosun güle oynaya derlerya işte öyle...sanki birinin elleri senin üzerinde gibi her yaptığını kontrol etmeye çalışıyor seni sıkıyor ... çok şanslısın bu aralar yükseliceksin...çok mu derdin var yoksa herşeyi kafanamı takıyosun anlamadım ama yakın zamanda yoldan gelen biri seni rahatlatıcak dertlerin azalıcak...Niytinin olmasına daha çokz aman var:)

olabilir cnm inşallah istediğin gibi olur herşey...:))

olabilir cnm inşallah istediğin gibi olur herşey...:))

Zaten normalde de olabilir diye bir ihtimal her zaman var ama sen falda görebildin mi diye merak etmiştim. :/
Neyse... Artık kendim yaşayıp görücem. Fallar da çare olmuyor bir türlü. :s
Beklemekten sıkıldığım için baktırıyorum sadece.

Sağol canım.

Canım konuyu görünce nedense hemen mutfağa koşup kahvemi yaptım nasıl içtiğimi de anlamadım bile Canım kafadan atıyorum falan diyorsun ama yazdıklarının çoğu bana yakın şeyler Evet o gördüğün kalp 2 kişi arasında ve birisi daha ağır basıyor Doktor mu ımm :) Aman hasta falan olmayalım da İnşallah o güneşli günler hemen gelir Evet fazla şeyi kafama takıyorum genelde :18: Hemen gelsin o kişii :) Neyse olsun beklerim Canım çok teşekkür ederim falıma bakarak çok mutlu ettin beni :) Severim böyle şeyleri

ne demek cnm mutlu olduğun için bende çok sevindim herşey istediğin gibi olur inşallah:))

cnm fallarda bi yere kadar üzüldüğünü görünce tekrar bakmak istedim bahsettiğin kişi uzun boylu ince boyunlu ise olucak benden bukadar inşallah senin için en iyisi olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…