canım banada bakarmısınnnn ? :)
0096 cnm ilk gördüğüm şey çok net sana söyleyim iki insanın birbirine sarıldığı hatta kenetlendiği...seni ya çok güzel bi aşk bekliyo yada varsa aranızdaki bağlar çok daha kuvvetleniyo..ama sizin aşkınızı istemeyen biri olabilir senin tarafında bu kişi ailende veya arkadaş çevrende belkide sana belli etmeyen biri sinsi istemiyo benden söylemesi...bi erkek birinin üstüne titriyo ona bişey olmaması için onu korumaya çalışıyo...belkide babandır bu sana bişey olmaması için arnızda bi tartışma olursa bunu böyle düşün seni korumak istediğinden olabilir.senin üzerinde göz var yanında nazar boncuğu taşıyabilirsin...denizden gelecek olan birimi var yada denizle ilgili biyere gideceksiniz deniz geçilecek yani...benden bukadar:)
Aramızda bir şeyler var ama adı yok, çok teşekkür ederim inşallah olur :)) Bilen bir kaç kişi var zaten tahmin edebiliyorum.
İçimi aydınlattın resmen, tekrar teşekkürler.
cnm ekle resimleri bakıyım:)
kahvemi içtim fincanıda kapattım soğumasını bekliyorumyorumlarını beğeniyorum sırf merak ya fala inanmasam da insan merak ediyor güzel yorumlarını :106:
hemen içiyorum ozaman:)
kızlar resimleri nasıl koyacagız peki?
yoğun istek üzerine konu açmaya karar verdim kızlar... ben böyle yorum yapıyorum sonra çıktı diyosunuz iyi güzel ama yinede inanmayın diyorum ne demişler fala inanma falsız da kalma...İnşallah günaha girmiyorumdur...Resimlerinizi yollayın istiyosanız tabiki bakarım lafı bile olmaz:)))
yoğun istek üzerine konu açmaya karar verdim kızlar... ben böyle yorum yapıyorum sonra çıktı diyosunuz iyi güzel ama yinede inanmayın diyorum ne demişler fala inanma falsız da kalma...İnşallah günaha girmiyorumdur...Resimlerinizi yollayın istiyosanız tabiki bakarım lafı bile olmaz:)))
bana da bakabilir misin rica etsem :) varsa bir günahı bana olsun seninki de :)
bilgexx arkadaşım uçan bir kuş görüyorum ne güzel çok güzel bir haber geliyo sana , ne güzel ne güzel...sanırım sevdiceğinle çok mutlusunuz bi sorununuz yok öpüşüp koklaşıyosunuz...belkide küssünüz barışıcaksınız öpüşüp koklaşıp bilemiyorum... sana komik gelicek ama birine tekmeyi vuruyosun hayatından uzaklaştırıyosun ...biri senden bi haber bekliyo gözü kulağı sende...bişeyler hazırlıyosun telaşlı telaşlı...belki birilerini davet ediceksin belki biyere gideceksin ama koşuşturman var...ulaşmak istediğin bişey var ona doğru bi adım atmışsın ama daha çok adım atman gerekicek...hayatında unutmak istediğin bişeymi var biyere bi tel çekmişsin sanki sen orda kal gibisinden mesafe koymuşsun...çocuğunu bekleyen bi anne görüyorum burda bir erkek çocuğu...niyetini biri engelliycek büyük ihtimalle olmıycak ama inşallah olur deyip bitiriyorum:)))