resimlerle gelen fallar :)))

Aramızda bir şeyler var ama adı yok, çok teşekkür ederim inşallah olur :)) Bilen bir kaç kişi var zaten tahmin edebiliyorum.
İçimi aydınlattın resmen, tekrar teşekkürler.

Aramızda bir şeyler var ama adı yok, çok teşekkür ederim inşallah olur :)) Bilen bir kaç kişi var zaten tahmin edebiliyorum.
İçimi aydınlattın resmen, tekrar teşekkürler.

önemli değil cnm :)

kahvemi içtim fincanıda kapattım soğumasını bekliyorum yorumlarını beğeniyorum sırf merak ya fala inanmasam da insan merak ediyor güzel yorumlarını :106:

kahvemi içtim fincanıda kapattım soğumasını bekliyorum yorumlarını beğeniyorum sırf merak ya fala inanmasam da insan merak ediyor güzel yorumlarını :106:

saol cnm eğlenmek amaçlı zaten bende inanılmaması gerektiğini düşünüyorum ama sohbet açısından güzel oluyor:)

dinimizde fal bakmak ve baktırmak haram kılınmıştır canım bilgin olsun hatrlatmak istedim :26:

bana da bakabilir misin rica etsem :) varsa bir günahı bana olsun seninki de :)

chloes arkadaşım 3 kapi var sana,3 secenek,3 karar,3 düsünce anlaminada gelebilir bu kapilar.Hepside aydinlik görünüyor ama adim atarken cok düsüneceksin..
Iliski durumun cok karisik,sürekli tartismalar,habersizlik ve belirsizlik canini SIKACAK.iliskin yok ise yakininla aranizda bir sogukluk yasanacak..Aslinda sende tam olarak ne istedigini ne bekledigini tam olarak bilmiyorsun..Elinde bir şey var biri hakkında bişey biliosun buda seni rahatsız ediyo... Biriyle bi konuşman olucak ona böyle bi laf sokucaksın için rahat edicek...Birine bişey almak istiosun ama karar verememişsin...Bi düşünceye çok takılmışsın kurtar ondan kendini ...5 güne kadar iyi bi haber seni bekliyo benden bu kadar:)

Arkadaşım banada bakarsan sevinirim bir hayalim var bakalım ondan bir şeyler hissedecekmisin :))

bilgexx arkadaşım uçan bir kuş görüyorum ne güzel çok güzel bir haber geliyo sana , ne güzel ne güzel...sanırım sevdiceğinle çok mutlusunuz bi sorununuz yok öpüşüp koklaşıyosunuz...belkide küssünüz barışıcaksınız öpüşüp koklaşıp bilemiyorum... sana komik gelicek ama birine tekmeyi vuruyosun hayatından uzaklaştırıyosun ...biri senden bi haber bekliyo gözü kulağı sende...bişeyler hazırlıyosun telaşlı telaşlı...belki birilerini davet ediceksin belki biyere gideceksin ama koşuşturman var...ulaşmak istediğin bişey var ona doğru bi adım atmışsın ama daha çok adım atman gerekicek...hayatında unutmak istediğin bişeymi var biyere bi tel çekmişsin sanki sen orda kal gibisinden mesafe koymuşsun...çocuğunu bekleyen bi anne görüyorum burda bir erkek çocuğu...niyetini biri engelliycek büyük ihtimalle olmıycak ama inşallah olur deyip bitiriyorum:)))

ağzına sağlık canım, çok teşekkür ederim

tienen canım sen birini bırakıp bi yeremi gittim...sanki kalbinin bi parçasını biyerde bırakmışsın gibi...bi yer değişikliğin olucak belki bi yolculuk ...kaplumbağa var ya yeni bi ev alıyosunuz yada taşınıyorsunuz...Beklemediğin bi olay olucak ani bi olay şaşırıcaksın...biri namaz kılıyo belkide sensindir bu istediği neyse olucak namaz kılan kişinin...iki parça bişey alıcaksın hediye sana gelicek yani...sanırım kafanı dinlemeye ihtiyacın var bunun için bu aralar tek başına bi yere gidiceksin sakinleşmek inginleşmek huzuru bulmak için...niyetinin olması için biraz daha zaman var ve oluşum sürecinde iki engelle karşılaşıcaksın biri hane içinden biri hane dışından...içimden bu kadar geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…