resimlerle gelen fallar :)))

$070820121500.jpg $070820121503.jpg $070820121504.jpg $070820121505.jpg

esrasy arkadaşım cnm senin hayatın baya karışık gözüküyor.sıkıntı yapmışsın ama sıkıntın tek bir kişiye bağlı bu senin hayatında önemli biri sanki herşeyi ona göre planlıyo gibisin.senn hayatında esmer bir erkek var zayıf uzun bacaklı saçları dik dik.bu kişi yaptığı bir şeyden pişmanlık duyuyor ama sana söyleyemiyor.ayrıca haneden bir bayan biraz büyük burunlu topluca kapalı renkli gözlü biri senin canını sıkmış biraz.bi laf söylemiş sende ona darılmış gibisn.cnm sizde çocuğu ya da bebekle ilgili sıkıntı yaşayan biri var mı beyaz tenli saçları sırtına kadar hafif dalgalı biri bu.o sıkıntısından kurtulcak.sen etrfaındaki renkli gözlü birine dikkat et.bu arada kafan ilk başta dediğim esmer kişi ile karışık gibi gözküyor ama düzelicek yakın zamanda.hanenizde uzun zmandır çözülemeyen bir problem netlik kazancak...KAfandaki soru işaretlerinden kurtulucaksın..niyetin olucak:)))

tienen canım sen birini bırakıp bi yeremi gittim...sanki kalbinin bi parçasını biyerde bırakmışsın gibi...bi yer değişikliğin olucak belki bi yolculuk ...kaplumbağa var ya yeni bi ev alıyosunuz yada taşınıyorsunuz...Beklemediğin bi olay olucak ani bi olay şaşırıcaksın...biri namaz kılıyo belkide sensindir bu istediği neyse olucak namaz kılan kişinin...iki parça bişey alıcaksın hediye sana gelicek yani...sanırım kafanı dinlemeye ihtiyacın var bunun için bu aralar tek başına bi yere gidiceksin sakinleşmek inginleşmek huzuru bulmak için...niyetinin olması için biraz daha zaman var ve oluşum sürecinde iki engelle karşılaşıcaksın biri hane içinden biri hane dışından...içimden bu kadar geldi:)

ben değilde ablam gitti aklım onda cok sevdiğim icin :)) dediklerin doğru cıktı namaz kılan kisi benimde 2 aydır bosladım doğru dürüst kılamıyorum kılmam lazım kılarken her işim rast giderdi :) ve niyetimin olusunda gerçekten engel olacağının farkındayım hane ici ve dısından biri sevgilim biride annem olur herhalde :KK70::KK70::KK70::KK70: cok tesekkurler

jadaloz cnm sende soğumasını bekleyemedinmi yoksa...eğer öyle diilse niyetin çok çabuk olucak öyle söyleyim...yolun başında seni aşkla bekleyen biri var sende ona gidiyosun birbirinizi çok sevdiğinizi hissettim nedense...onun dışında iki farklı yere gidiceksin bunlardan biri seni çok mutlu edicek git oraya mutlaka düşünmeden...biriyle arana bi mesafe girmiş ama doğrumu yaptım diye düşünüyosun...birine kucak açmışsın onu bekliyosun yada teselli ediyosun ama sen mutlusun genel olarak çok pozitif geldi bana falın...ama yinede içinde bi boşluk var onuda söyleyim...nereye gidersen git ne yaparsan yap tam olarak anı yaşayamıyo gibisin aklın biyerlerde...bu aralar hayatında fırtınalı durumlar olabilir sakin ol karar verirken...niyein dediğim gibi olucak :)))

ben değilde ablam gitti aklım onda cok sevdiğim icin :)) dediklerin doğru cıktı namaz kılan kisi benimde 2 aydır bosladım doğru dürüst kılamıyorum kılmam lazım kılarken her işim rast giderdi :) ve niyetimin olusunda gerçekten engel olacağının farkındayım hane ici ve dısından biri sevgilim biride annem olur herhalde :KK70::KK70::KK70::KK70: cok tesekkurler

önemli değil cnm herşey istediğin gibi olsun ramazanda hiç boşlama bence sevabı daha fazla tabiki seniin bileceğin iş, sevgilerle:)

jadaloz cnm sende soğumasını bekleyemedinmi yoksa...eğer öyle diilse niyetin çok çabuk olucak öyle söyleyim...yolun başında seni aşkla bekleyen biri var sende ona gidiyosun birbirinizi çok sevdiğinizi hissettim nedense...onun dışında iki farklı yere gidiceksin bunlardan biri seni çok mutlu edicek git oraya mutlaka düşünmeden...biriyle arana bi mesafe girmiş ama doğrumu yaptım diye düşünüyosun...birine kucak açmışsın onu bekliyosun yada teselli ediyosun ama sen mutlusun genel olarak çok pozitif geldi bana falın...ama yinede içinde bi boşluk var onuda söyleyim...nereye gidersen git ne yaparsan yap tam olarak anı yaşayamıyo gibisin aklın biyerlerde...bu aralar hayatında fırtınalı durumlar olabilir sakin ol karar verirken...niyein dediğim gibi olucak :)))

hakikaten süpersin ya :) hepsi tuttu :) şeyyy, azıcık sıcak kalmış olabilir dayanamadm :KK17: :)
çok teşekkür ederim ilerleyen günlerde yine rica ederim bakarsan :KK17: :)

chloes arkadaşım 3 kapi var sana,3 secenek,3 karar,3 düsünce anlaminada gelebilir bu kapilar.Hepside aydinlik görünüyor ama adim atarken cok düsüneceksin..
Iliski durumun cok karisik,sürekli tartismalar,habersizlik ve belirsizlik canini SIKACAK.iliskin yok ise yakininla aranizda bir sogukluk yasanacak..Aslinda sende tam olarak ne istedigini ne bekledigini tam olarak bilmiyorsun..Elinde bir şey var biri hakkında bişey biliosun buda seni rahatsız ediyo... Biriyle bi konuşman olucak ona böyle bi laf sokucaksın için rahat edicek...Birine bişey almak istiosun ama karar verememişsin...Bi düşünceye çok takılmışsın kurtar ondan kendini ...5 güne kadar iyi bi haber seni bekliyo benden bu kadar:)

Canım evliyim ben. Evlendiğimden beri süregelen sıkıntılarm var. 10 gündür evden ayrıyım. Sonumuz ne olacak acaba? Düzelme olacak mı? Bu iyi haber ne ile ilgili. Duygusal yada maddiyat, iş gibi birşey mi?

Eşimin de daha önce içtiği fincan görüntüleri yolladım. Sana zahmet ona da yorum yaparsan sevinirim.

Bu arada sana çok teşekkür ederim emeğin için.....

hakikaten süpersin ya :) hepsi tuttu :) şeyyy, azıcık sıcak kalmış olabilir dayanamadm :KK17: :)
çok teşekkür ederim ilerleyen günlerde yine rica ederim bakarsan :KK17: :)

koyarsan gördüğüm zaman mutlaka bakarım :):) iyi geceler

Canım evliyim ben. Evlendiğimden beri süregelen sıkıntılarm var. 10 gündür evden ayrıyım. Sonumuz ne olacak acaba? Düzelme olacak mı? Bu iyi haber ne ile ilgili. Duygusal yada maddiyat, iş gibi birşey mi?

Eşimin de daha önce içtiği fincan görüntüleri yolladım. Sana zahmet ona da yorum yaparsan sevinirim.

Bu arada sana çok teşekkür ederim emeğin için.....

btamam canım dur bakıyım bi ona :)

esrasy arkadaşım cnm senin hayatın baya karışık gözüküyor.sıkıntı yapmışsın ama sıkıntın tek bir kişiye bağlı bu senin hayatında önemli biri sanki herşeyi ona göre planlıyo gibisin.senn hayatında esmer bir erkek var zayıf uzun bacaklı saçları dik dik.bu kişi yaptığı bir şeyden pişmanlık duyuyor ama sana söyleyemiyor.ayrıca haneden bir bayan biraz büyük burunlu topluca kapalı renkli gözlü biri senin canını sıkmış biraz.bi laf söylemiş sende ona darılmış gibisn.cnm sizde çocuğu ya da bebekle ilgili sıkıntı yaşayan biri var mı beyaz tenli saçları sırtına kadar hafif dalgalı biri bu.o sıkıntısından kurtulcak.sen etrfaındaki renkli gözlü birine dikkat et.bu arada kafan ilk başta dediğim esmer kişi ile karışık gibi gözküyor ama düzelicek yakın zamanda.hanenizde uzun zmandır çözülemeyen bir problem netlik kazancak...KAfandaki soru işaretlerinden kurtulucaksın..niyetin olucak:)))

canım ağzına sağlık teşekkür ederim..:KK31: evet karışık ve sıkıntılarım var ama umudumda var.. ailem hep renkli gözlü :KK1: esmer kişi sevgilim uzun zamandır görüşemiyoruz özlüyorum,:KK14: hislerin çok kuvvetli herşey gönlünce olsun, moral oldu bu bana :KK16:

ceylin 1717 cnm bakmıştım sana öyle değilmi bugünlük bukadar olsun çünkü bide çok resim koymuşsun beni öldürcenmi sen yoruldum bgnlük :)))

canım ağzına sağlık teşekkür ederim..:KK31: evet karışık ve sıkıntılarım var ama umudumda var.. ailem hep renkli gözlü :KK1: esmer kişi sevgilim uzun zamandır görüşemiyoruz özlüyorum,:KK14: hislerin çok kuvvetli herşey gönlünce olsun, moral oldu bu bana :KK16:

herkes aynı şeyi söylüyo diyorum ne cevherler varmış bende tutuyo sadece öyle diyelim seninde herşey gönlünce olsun moral olmasına sevindim:)

ceylin 1717 cnm bakmıştım sana öyle değilmi bugünlük bukadar olsun çünkü bide çok resim koymuşsun beni öldürcenmi sen yoruldum bgnlük :)))

kıyamam sana ben ya :KK43:( canım daha rahat rahat bak diye cok koydum :)) c ama baktığın 3 gün öncenin kahvesiydi onun resimlerini atmışdım sana :KK43:( bunu yeni ictim ben :))

choles eşin için bakıyorum cnm...eşinin kafası çok karışık kalbi çok dolmuş sıkıntıları var...Sanırım onu fişekleyen biri var ilişkiniz konusunda olabilr, ii yönde değil ama bu ...eşinin kardeş olabilir bu kişi oda onun gibi düşünüyor...eşiinin önünde bi engel var bi duvar gibi ...ama bi balığı var yakında sanırım işle ilgili bi güzellik olucak...sürekli seni düşünüyo karar veremediği bişey var...belkide herkesten kaçıp sadece seninle olmayı çok istiyodur ama sanırım bu mümkün değil biraz sıkışmış gibi ...T harfli biri var ondan güzel bir haber alıcak...eşin birine kol kanat gericek onu koruycak bu sensindir inşallah...eşin düzlüğe çıkmaya çalışıyo inşallah en kısa zamanda bunu başarır...aranızın düzelmesini çok isterim herşey gönlünüzce olsun:)

kıyamam sana ben ya :KK43:( canım daha rahat rahat bak diye cok koydum :)) c ama baktığın 3 gün öncenin kahvesiydi onun resimlerini atmışdım sana :KK43:( bunu yeni ictim ben :))

yrn bakıyım ona olmazmı..hem aynı gün iki kere fal bakılmaz derler bilmem ne derece doğru :))

X