resimlerle gelen fallar :)))

Ben yeniden ekledim

Simdiden tsk ederim

Dur yazdiginda eklim bari

cnm içinde bi dertmi biriktiriyosun sen kimseye anlatamadığın bi derdin mi var...eğer böyleyse anlat bi an önce o dert seni daha fazla yiyip bitirmeden...kendini kapalı kapılar ardınamı almışsın insanların sana yaklaşmasına izin vermiyosun biraz içe kapanık bi yapınmı var...çok sevineceğin bi haber alacaksın hatta iki haber diyebilirim...kısa öz olsun bukadar geldi içimden :))

Son düzenleme:
kızlar ben kadınlar kulübünde yeniyim henüz sayfayalara alışamadım fotoğrafı nereden yükleyeceğim???

Tekrar sagol dert demiyelimde dügün telasi diyelim Hersey cok yavas ilerliyor belki o dur Allah dert vermesin isten yana biraz telasliydim ama sanirim o dedigin haberide gecen hafta aldim bile Patron isten cikmiyacaksin dedi insallah ikinci haberde dügün salonu olur

Tekrar sagol varol... Yüregine saglik.....

fal baktırmaya bayılırım heyecanım yarım kaldı fotoğraf yüklemem için 25 yorum yapmam lazım sanırım

herşey gönlünce olsun cnm... ben evli değilim ama herşeyin tadını çıkar...kafana takma herşey elbetteki yoluna girer, bu günlerde kıymetli olmalı bi daha ele geçme çünkü evlilik hazırlıklarınında tadını çıkar:))

cnm fallarda bi yere kadar üzüldüğünü görünce tekrar bakmak istedim bahsettiğin kişi uzun boylu ince boyunlu ise olucak benden bukadar inşallah senin için en iyisi olur:))

Boynuna çok dikkat etmedim ama uzun boylu.
Yok canım üzülmek değil de, net bir şeyler duymaya çalışıyorum,biraz rahatlamak için baktırıyorum işte. :)
Sağol yeniden. :)

0096 cnm ilk gördüğüm şey çok net sana söyleyim iki insanın birbirine sarıldığı hatta kenetlendiği...seni ya çok güzel bi aşk bekliyo yada varsa aranızdaki bağlar çok daha kuvvetleniyo..ama sizin aşkınızı istemeyen biri olabilir senin tarafında bu kişi ailende veya arkadaş çevrende belkide sana belli etmeyen biri sinsi istemiyo benden söylemesi...bi erkek birinin üstüne titriyo ona bişey olmaması için onu korumaya çalışıyo...belkide babandır bu sana bişey olmaması için arnızda bi tartışma olursa bunu böyle düşün seni korumak istediğinden olabilir.senin üzerinde göz var yanında nazar boncuğu taşıyabilirsin...denizden gelecek olan birimi var yada denizle ilgili biyere gideceksiniz deniz geçilecek yani...benden bukadar:)

fotoğrafları yükledim rica etsem banada bakarmısınız lütfen şimdiden heyecanla yorumları bekliyorum çok teşekkürler

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fallllllllllll bayılıyorum yaaaa şimdi gidip kahvemi yapcam güzel resmini çekerse telefonum eklicem..

zeynepbt arkadaşım etrefında olan birinin sana faydası dokunacak ama senden sonra bunun karşılığını bişekilde alacak...çok istediğin bir şey kabul olacak kesinlikle ve çok güzel bir haber alacaksın, çok sevineceksin çünkü sana doğru uçan harika bir kuş var orda. yüzünü gülümserken görüyorum falda. mutluluk var yani. bu aşkla da ilgili olabilir çünkü mahcup bir gülümseme bu. sevineceksin. çok da şeker bir kızsın, iyi bir insansın, çünkü diğerlerinden farklı olarak sende arapça gibi harfler gördüm kalbin çok temiz belliki.yakınında sinsi biri var iki yüzlü sana ayrı başkalarına ayrı oynuyo...iki kişi tartışacak sen aman girme aralarına...oo işte en sevdiklerimden biri sen düğüne gidiceksin sanırım orda çok eğleniyosun...ev mi almaya karar vereceksiniz yada taşınadabilirsiniz hayatında bi değişiklik olucak niyet tuttuysann olucak yakın zamanda,sevgiler:)

canım, öncelikle çok teşekkür ederim,bebek istiyorum inşallah dualarım kabul olursa,yakın zamanda kuzenimin düğünü var onun telaşı var çok eğleneceğiz nasip olursa, bu arada taşınıyorum:)) evimin %50 eşyası evime gitti az bir işim kaldı yüreğinize sağlık

cnm inşallah istediğin gibi olur herşey sağlıklı bi çocuğun olur, sevgilerle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…