Resimlerinizi Yeniden yaratin (cok hos bir program )

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Arkadaslar bu programi yeni buldum cok hos ...Ben indirdim az once ;basladim bile jeyyarFotograflariniz isil isil olacak yerimseniben

Programin adi ;DreamLight Photo Editor
kullanimi cok basit deneme yanilma yoluyla bile yaparbilirsiniz ..(dili ingilizce ama dedigim gibi cok basit)

Ornek :

şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Begeniler icin rep veya tesekkur butonlarini kullanalim arkadaslar yerimseniben a.s.

Ahhh ahhh bide türkçe olaydııı :roflol: Sağol Canım :1hug:

zepp sana hayranım neredn buluyorsun böyle güzel proğramları photo shopla yatırım photo shopla kalkıyorum hepsi birbirinden güzel allah seni başımızdan eksik etmesin allah evlatlarına bağışlasın senin sayende neler öğreniyorum inan kendime şaşıyorum harikasın zepp.dreamlight yani yıldızlı yapan resimleri bu proğramı indirdim bu da diğerleri gibi sürelimi belli bir süre sonra kullanamazmıyız benim şimdilik çocuğum yok ama 3 tane şeker gibi yiğenim var ona göre resimlerini düzenliyecem aralarında haksızlık olmasın ben onların resimlerini yaptıkca yaşadıkları mutluluğu görsen anlatamam sana borcluyum bu mutluluğu...

evet limoncugum bu programda 30 gun sureyle sinirli ;iyi degerlendir canim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…