• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki kumral tonunu hangi marka ve numaralarla elde ederim?

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Eki Görüntüle 273250

Kızlar Saçım Şuan resimdeki gibi sarı aralarda da hafif turunculuk var.Ben kumral yapmak istiyorum.(Resimlerde ki gibi)Hangi marka ve hangi numarayla.Lütfen bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorumm... $kum.jpg Eki Görüntüle 273252

tek küllüyle boyama. yarım tüp küllüyle yarım tüp kumral karıştır. veya 1 tüp küllü 1 tüp kumral

sarıdan koyu kumrala dönmüştüm bundan birkaç sene önce ve koyu kumrala boyamama ragmen yıkadıkça yeşile döndü mutlaka küllü boyaman gerekiyo kızıllık için yani küllü boyamazsan kızıllık kalır bence aralıklarla küllü kumrala boya sonradan acık kumrala dönersin bence tabiiii

benim saçım altın sarısıydı uç kısımları üstü koyu küllü kumraldı uçlarını loreal 70 numara köpükle boyadım kutudaki resindeki saçın aynı rengi tuttu ama sizde olurmu bilemem

Back