kızlar saçlarım şuan açığa yakın bir kumral ve şiddetle resimdeki rengi istiyorum.bu renk nedir tam olarak?nasıl elde edilir,kuaföre gitmeden nasıl bir karışımla veya boyayla bu renk elde edilir?lütfeeeeen bu rengi çok istiyorum kızlar yardımcı olun...çok tatlı bir renk yaa...
Schwarzkopf Natural & easy serisinde 536 kodu yakın sanırım istediğin renge. Ya da 535 ile papatya rengi var bir de bu natural serisinde onu karıştırabilrsin.
aralarına da kendin açıcı ile (loreal in ki çok iyi) balyaj yaparak alt katlarda ışıltıyı sağlayabilrsin ama üst kısımlara yapmanı önermem kuaförlerinkki gibi güzel olmuyor
açıkcası nette nerede satılıyordur bilemiyorum ama shwarzkoph ürünleri satan parfümerilerde vardır. Ben natural serisini carfour larda da bulabilyordum bazen.
Oyy o avatari yirim ben.
Neyse konuya dönelim. Acik altin sarisi bu ama kesinlikle acik zemin üzerine uygulanmis ve aralarda ince platin röfleler var. Numarasi 10.3. Koyu zemin üzerine direk uygulanirsa turunculasma olur, ilk önce acilmasi gerekir.
Bu konu yardimci olur belki;
açıkcası nette nerede satılıyordur bilemiyorum ama shwarzkoph ürünleri satan parfümerilerde vardır. Ben natural serisini carfour larda da bulabilyordum bazen.
Oyy o avatari yirim ben.
Neyse konuya dönelim. Acik altin sarisi bu ama kesinlikle acik zemin üzerine uygulanmis ve aralarda ince platin röfleler var. Numarasi 10.3. Koyu zemin üzerine direk uygulanirsa turunculasma olur, ilk önce acilmasi gerekir.
Bu konu yardimci olur belki;
kızlar saçlarım şuan açığa yakın bir kumral ve şiddetle resimdeki rengi istiyorum.bu renk nedir tam olarak?nasıl elde edilir,kuaföre gitmeden nasıl bir karışımla veya boyayla bu renk elde edilir?lütfeeeeen bu rengi çok istiyorum kızlar yardımcı olun...çok tatlı bir renk yaa...Eki Görüntüle 380666