resimdeki alyansa yorum bekliyorum

gmzvrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
102
0
46
Sakarya
Eki Görüntüle 175392

erkek arkadaşım resimdeki alyansı çok beğendi.. bu zamana kadar da her şeye ben karar verdim.. kıramıyorum ama emin de olamadım.. çünkü bana kalsa beyaz altın düz alyans alıcam..

yorumlarınızı merak ediyorum bana çok abartı geliyor.. iki arada bir derede kaldım.. :2:

bence cok islemeli sade olsa dah ai iherseyle gider sahsen benimkisi 6mm kalin yani 3 minicik kucuk pirlantali bildgiimiz sari alyans ve herseyle gidio bencee. bu sekilde iki tane olmasi lazim gibi alyansinki gegistirip dur kiyafetine gore cok spor geldi bana,,ama tabi senin icinden ne gelio sa canim

bir de bu var benim daha içime sindi..

inşallah karar vericem.. nişanım 5 haziranda .. 10 gün önceden sipariş vermemiz gerekiyormuş..

bencede kesinlikle 2. resimdeki alyans daha güzel. zaten ilki erkeklerin taktığı sıradan yüzüklere benziyor bence. alyans gibi değil.

Erkek arkadaşınızın beğendiği yüzüğü bende beğenmedim.Bu modele benzer modelleri beğenen bir çok insan var sanırım buradan gördüğüm kadarıyla ama şahsi fikrim alyans gibi değil.Dahası o siyahlı detayları bana pislenmiş hissi veriyor.

Sizin beğendiğiniz kesinlikle çok daha zarif..Alyans gibi.Umarım sizin beğendiğinizde karar kılarsınız.
Mutluluklar.

senin sectigin cok zarif onu al bencdee cok istiosa iki tane alin degsitirerek takarsiniz ama seninkisinin kullanimi dhaada kolay

ilki resimden çok kötü gözüküyor ama parmakta o kadar kötü değil

olmadı düz bir alyans kendime alırım arada onu takarım

zaten bir süre sonra alyanslar pek takılmıyor.. tek taşı takmayı tercih ederim ben muhtemelen

yorumlarınız için teşekkürler

1.kullanışlı olmaz araları sürekli kirlenir sürekli temizlet hoşş durmazz ama 2.senin beğendiğin hem çok şıkkk hemde güzelll kesinlikle 2.diyorumm şekercimm

kızlar birinciyi alcaz sanırım ama ben kendime yedek alyans almayı düşünüyorum D

saol yorumlarının içinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…