''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Evet bu şekilde olmalı lakin bunun olabilmesi için eğitim sisteminin de değişmesi lazım. Bir ilde bile farklı okullarda eğitim gören çocukların bilgi yeterliliği değişiyor, bunu ülke çapına yaydığımızda ise bu kat be kat artıyor. Kılık kıyafet yönetmeliğinden önce, 5. sınıfa gelmiş ama hala okumakta zorluk çeken öğrencilere ve 4. sınıftan 12. sınıfa kadar what is your name den ileri gidemeyen anlayışa çözüm bulmalılardı.:KK19:

Rahmetli Adnan Kahveci getirmiştir Öss sistemini... Kaç yılında olduğunu unuttum 85ler falandı sanırım o vakte kadar yoktu böyle birşey...

Rahmetli Adnan Kahveci getirmiştir Öss sistemini... Kaç yılında olduğunu unuttum 85ler falandı sanırım o vakte kadar yoktu böyle birşey...

Bir zamanlar nette 1960lı yıllara ait bir gazetenin manşetinde "üniversiteye giriş sınavları kalkacak" yazdığını görmüştüm. ÖSSden önce de bir şey vardı buna göre muhtemelen. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim, yarın bir araştırayım yanlış ya da doğru yazarım buraya yine.

d)63
Metamatiğim çok iyidir.

Aferin çocuğum, 5 verdim oturabilirsin:KK51:
Heee kızlar topiğinizde siyasete girmeyin, Türkiye ve dünya gündemi bölümünde eğitimle ilgili açılmış başlıklarda çok kaptırıp aşırılığa kaçmadan sizce olması gerekenleri yazarsınız:KK34:

kızlar biraz böldüm ama idare edin :KK53:

sen pro'lu muydun yeni mi oldun
şimdi gözüme çarptı da merak ettim yivrum :KK1:

ben taaa 3 te uyuyacaktım oysa sürüklendik bu saate yaaa temizledim:KK14:

tamam uyuyun artık burada bir şey yok.
herkes gitti angel ısıkları söndür cıkarken sanırım en son sen cıkacaksın topikten öptüm seni:KK54:

X