''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

yazık yahu, nedir bu çoluğun çocuğun sınavlardan çektiği, kpss, öss, sbs, s harfiyle başlayan herşeyi protesto ediyorumEn Büyük KK

Aynen öyle. Okulu bitirdikten sonra,
KPSS
KPDS
ALES
Belki banka sınavları
Belki özel sınavlar
Belki mülakatlar.

Bunların hepsiyle karşılaşacağız ve ben okulu bitirmekten korkar oldum:18:

okurken hayat çok daha güzeldi bitince mi?sorular sorular ve elde var belirsizlik,onun puanı şunun puanı 4 ya da 3 harfli kafayı yemek garantili sınavlar off:KK14:öss yi geçince sanmıştım ki bitti...daha sınav yok böyle ama şimdi öss gözümde çıtır çerez...

Son düzenleme:
mune eğitim sisteminide bi banlasana nolur gözünü seveyim...:KK4:

Ahhhh ahhh eğitimi bana bıraksalar neler yaparım :KK14:
Sınavlara topyekün karşıyım, küçücük yaşta tanışılıyor sınavlarla. Üniversite'ye geçiş sınavla değil okul puanıyla olmalı, okul puanına uygun üniversitelerin listesini vermeliler, başvurursun kabul edildiğin üniversiteye başlarsın.

kpss ve diğer s'li mevzulara girmiyorum bile:KK19:

yazık yahu, nedir bu çoluğun çocuğun sınavlardan çektiği, kpss, öss, sbs, s harfiyle başlayan herşeyi protesto ediyorumEn Büyük KK

protesto falan onlar anlamıyorlar ki onlar ne derse onu yapmak zorundayız işte:KK19:
en cok da bu zoruma gidiyor
aman neyse vallahi dei oluyorum bu kpssye yaa:KK14:

Ahhhh ahhh eğitimi bana bıraksalar neler yaparım :KK14:
Sınavlara topyekün karşıyım, küçücük yaşta tanışılıyor sınavlarla. Üniversite'ye geçiş sınavla değil okul puanıyla olmalı, okul puanına uygun üniversitelerin listesini vermeliler, başvurursun kabul edildiğin üniversiteye başlarsın.

kpss ve diğer s'li mevzulara girmiyorum bile:KK19:

Evet bu şekilde olmalı lakin bunun olabilmesi için eğitim sisteminin de değişmesi lazım. Bir ilde bile farklı okullarda eğitim gören çocukların bilgi yeterliliği değişiyor, bunu ülke çapına yaydığımızda ise bu kat be kat artıyor. Kılık kıyafet yönetmeliğinden önce, 5. sınıfa gelmiş ama hala okumakta zorluk çeken öğrencilere ve 4. sınıftan 12. sınıfa kadar what is your name den ileri gidemeyen anlayışa çözüm bulmalılardı.:KK19:

Siz hepiniz bir uyuyup kendinize gelin en iyisi, valla dimağnız durmuş hepinizin, yaş ortalamanız kaç evladım:KK51:

X