''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

..............................................

Son düzenleme:
Direk beni hedef alıyorken nasıl takılmamı bekliyorsunuz beğenilerinize ilginç :)

Hani ortaya dese takılmam zaten.

Neyse arkadaşlar herkesin yargıları farklı. Yıllardır tanıyormuşcasına birbirimizi tepki vermemde mantıksız aslında.

Hak verdim size şimdi.

canım sende bizim yazdığımız bazı şeyleri beğenmiyorsun
sence bunu yanlış anlayabilir miyiz?

After, doğruyu konuşmak gerekirse, ben kazenin mesajını görünce "hadi beee, nasıl düşünemedik bunu" dedim...
Yani onun öncesinde kimse farkedemedi sanıyorum...
Sende problem olduğu düşünülse kimse konuşmaz ki seninle..

Boşverin büyütmeyelim daha fazla..

Zaten ripoo da bana hiç mesaj atmıyor ben atmadan..Özelden muhattap olmuyor, topiklerde melooo meloo diye peşimde, hiç anlam veremiyorum yani

Evet anlıyabilirsin tabi. Ben herşeyi beğenmiyorum beğensemde o an. Ama söylesen her yazdığını beğenirim :)

ama bdv bölümünde değiliz ki, geyik bölümündeyız
bdv de olsak haklısın
ve yorumu begenınce begenırsın.geyık bölümünde beğeninin anlamı msj gıbı bir şey ''evet begendım seni çünkü arkadaşımsın'' gibi...

sorun benım yazdıklarımı begenıp begenmemen değil ki
beğenilip, beğenmeme durumu gerçekten umrumda değil:d isteyen beğensin, istemeyen begenmesınD

sorun beğeni olayı ben ondan dolayı böyle bir misal verdim

neyse daha fazla uzatmayalım olayı :) fazla alıngansın sen bugün

Haklısın melo büyütmeyelim. Gereksiz bir sinirlenme yaşadım.

son yazdgın cümleye az sonra tepki verecegım de öncelikle ilk yazdıgına sana hak verdigimi bildiriyorum.
aynen kazenın dedigini görünce yanlıs yaptıgmızı anladım ve farkındaysan ben ondan sonra hic yazmadım
olabilir yani farkında olmadan incitiyoruzdur ınsanları

son cümlen olarak ne yalancısın

Bende kendi yazdıklarımla ilgili öyle bi derdim yok surrender. Benim demek istediğimizi siz anladınız sizide ben anladım..

ne kadar 'begen' kelimesi kullanmıssın okurken gözlerim böyle:86: oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…