''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Adam özür yazısı yazmalı diyor siz beğeniyorsunuz. Hemde konuda en çok yazanlar. Surrender Arkangel Reptomim. Onun yazdığını beğenene kdar bana özel mesaj yazsaydınız.

Aranızda konuşup mu beğendiniz de olayın o boyutunu düşünemedik diyorsunuz?

Farkında olamıyoruz bazen ama hepimiz için diyorum ipin ucunu kaçıyoruz... Sağlık konularıyla dalga geçmeye başlanıldı gerçektende.

Biz birbirimizi biliyoruz, Hadi site yönetimide bizi anlıyordur aksi olsa Mune gelirdi zaten. Ama her üye böyle bakmaz sinirlenir benimle dalgamı geçiyosunuz diye hakkıdırda.

Biz yapıyoruz diye başkalarıda yapar bu sefer derlerki ''onlarda yapıyor'' anladınız siz beni.

Biraz daha dikkatli olmalıyız diyorum ben hepimiz için.

Ben de diyorum neden bir mesaja cevap yazıp gitti diye, birinin kiblemesi mi gerekiyormuş onun için bilmiyordum..:44:

Zaten paylaşacak replikte kalmamıştı boşverelim :KK1:

Adam özür yazısı yazmalı diyor siz beğeniyorsunuz. Hemde konuda en çok yazanlar. Surrender Arkangel Reptomim. Onun yazdığını beğenene kdar bana özel mesaj yazsaydınız.

Aranızda konuşup mu beğendiniz de olayın o boyutunu düşünemedik diyorsunuz?

bende dalga geçilmemeli diye düşündüğüm için beğendim canım:26:
doğru söyluyor aslında.dalga geçmemeliyiz.

Farkında olamıyoruz bazen ama hepimiz için diyorum ipin ucunu kaçıyoruz... Sağlık konularıyla dalga geçmeye başlanıldı gerçektende.

Biz birbirimizi biliyoruz, Hadi site yönetimide bizi anlıyordur aksi olsa Mune gelirdi zaten. Ama her üye böyle bakmaz sinirlenir benimle dalgamı geçiyosunuz diye hakkıdırda.

Biz yapıyoruz diye başkalarıda yapar bu sefer derlerki ''onlarda yapıyor'' anladınız siz beni.

Biraz daha dikkatli olmalıyız diyorum ben hepimiz için.

Bu düşünceni özelden yazmalıydın bana. Bende silmeliydim mesajı. Anlatabildim??

yaaa bende diyorum kki bu topik neden böyle boşaldı....
after sıkma canını canım.
yazıp tıklamaktan kafamız dönüyor bazen, arada olur böyle tatsızlıklar...

Gerginliğe yol açtı bu durum:26:
Boşverin kızlar ya...

"Doğru haklısınız, düşünemedik bunu" manasında beğenmişlerdir aftır...
Bunun için gerilmeye gerek yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
after gercekten bu kadar takılmamalısın.
benım de kazenle bir anlasmazlıgım olmustu.
benım arkadaslarım da onun yazdıgını begenmişlerdi.
ne diyebilirim ki
sonra tatlıya baglamıstık

Ben beğenmezdim. Öyle düşünüyorsam da eğer özel mesaj atardım. Sil mesajını diye. O yüzden yaptığınız bana ters.

after gercekten bu kadar takılmamalısın.
benım de kazenle bir anlasmazlıgım olmustu.
benım arkadaslarım da onun yazdıgını begenmişlerdi.
ne diyebilirim ki
sonra tatlıya baglamıstık

evet bende bazen farkedıyorum bu beğeni meselesini
bakıyorum benden yana olan,karsıdan yana oluyor.

ama hiç takmıyorum ve neden beğendiniz demıyorum.

Bu düşünceni özelden yazmalıydın bana. Bende silmeliydim mesajı. Anlatabildim??

Ben o konular konuşulurken konuda değildim. Farkındaysan ''Hepimiz'' diyorum orada. Kimseyi ayırmadım üzerine alınmana gerek yok...

Ve bunu ben biri bana msj atmadan düşününebiliyorsam sende gayet düşünebilirsin...

Tartışmak için yazmadım onu. Eğer konuya Kazen geldiyse iş ciddi demektir. Silkelenmek adına bir yazıdır.

Ve kimsede özelden msjlaşıp ortak beğeni yapmadı. Benim akşamdan beri bi derdim var Melodi biliyor onunla cebelleşiyorum oda bana yardımcı olmaya çalışıyor. Reptomim desen o öyle şeyler düşünmez eğlencesine bakıyor.. Surrender ise emin ol hiiiçç işi olmaz.

Bizi yargılama bence.

ben bu kadar sorun olacagını tahmin etmemiştim.
çünkü diyorum ya ben takılmam öyle seylere karsıdakini de az cok tanıyorsam takılmaz diye düşünürüm

Gerilmeyelim tabi ya, olan oldu artık kimse kötü niyetinden yapmamış.

Takılma aftır, sende böyle yaparsan artık. Pesss! :)

X