''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

bu kızlar evli erkeklerde ne bulur yani bekarların suyu mu çıktı? Hayır mantığımı zorluyorum bekarsın okuyorsun ee daha yok mu ya üniversitende hiç Allahım ya rabbim. Ya bunun cevabını verecek yok mu samimiyetimle soruyorum ya ne güzel hiç evlenmemiş nikah masasına oturma hazzını yaşamamış, erkekler varken niyeee
aramızda varsa bööle iiğrenç bi insan soruma cevap versin söz bisiii yapmicam

:KK14:

O tarz insanlarda mide geniş bacım;hazıra konmak,el üstünde tutulmak hoşlarına gidiyor o tarz insanların.. Gerçi bu tarz adamların elinin üstünde olsan ne olur olmasan ne olur .. Alan razı,veren razı.. Pisliklikten başka bir b.k değil !

Bana 1 adet bakarmısın sen?

Editör'e Meditör demek yasaağğğğ arkadaşım yasaaağğğ

uymuyorum len yasaga:63:
söyle mapusum kac günlük söyle yatıp cıkacagım artık bitsiin bu çile
ya da kendi aramızda halledebiliriz:KK23:
koy şunu cebineee:KK51:

uymuyorum len yasaga:63:
söyle mapusum kac günlük söyle yatıp cıkacagım artık bitsiin bu çile
ya da kendi aramızda halledebiliriz:KK23:
koy şunu cebineee:KK51:

Rüşvet öylemi? Sen nasıl benim gibi adil haram yemeyen milletin hakkında gözü olmayan namuslu asil hanzade birine bunu teklif edersin?!!

Kaç para var orda?:44:

Rüşvet öylemi? Sen nasıl benim gibi adil haram yemeyen milletin hakkında gözü olmayan namuslu asil hanzade birine bunu teklif edersin?!!

Kaç para var orda?:44:

bi 100lük calısır sana :KK23::KK23:
ama sana yani yoksa zırnık koklatmam :KK19:

Sormayın kızlar, komşu köydeki şiddet yanlısı gardiyan yemeğe gitti de biraz rahat ettim..
Vay efendim ben başka köye nasıl gidip kendi köyüme ihanet eder mişim, yok efendim nasıl aldatırmışım..(Kıskançlıkta son nokta artık yani, kocişsiz kız kurusu nolcak:63:)
Yargılama kararı aldılar:KK5:
Çok şiddet görüyorum çok:KK5:

haini yakaladım kızlar:KK19:

Ortalardan bir iki günlüğüne kaybolduk ; eli maşalıdan reptoşa dönmüşsün .. Eli maşalının ayrı bir havası vardı be şekerim :KK14:

ben hala sinirli bir insanım.:KK14:
buradakilere söz geciremiyorum pireli.
kız bu arada duydun mu tiviy uyelık iptali istedi:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
X