''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Ben yeni üye değilim ki hepinizi tanıyorum .. =)

Bu ikinci üyeliğim bu üyelikten devam etmek istedim pireli ben ..

Anamm pireli Hoşgeldin şekerim. Ne oldu diğer nickine. Bende sen yenisin galiba muamelesi yapıyorumm

Margi senin yaş kaçtı bu arada ya soracam diyorum unutuyorum

Aynen öyle şekerim diğer hesabıma birşey olmadı bu üyeliği aldım aslında ondada nick değişikliğine gidecektim fakat olmadı geri dönüş yapmadılar bende muneye özel mesaj yoluyla bilgilendirdim bu hesabımı kullanacağımı belkide o hesabımı banlar daha geri dönüş yapmadı
Birde bir sebebi daha var bu üyeliği kullanmamım

20 yaşındayım kuzum sen kaçtın 25 mi bak nasıl sallıyorum ah bir tutsa be !
. Nişanlımı çok özledim tatildeydim bir aydır , dün bitti öf..

20 yaşında mısın Yaşının çok üstü bi tavrın var. 23 bende tutturamadın :))

Allah kavuştursun şekerim. Küçük nişanlanmışsın :) nişanlının yanına mı gitmiştin tatile

Son düzenleme:
20 yaşında mısın Yaşının çok üstü bi tavrın var. 23 bende tutturamadın :))

Allah kavuştursun şekerim. Küçük nişanlanmışsın :) nişanlının yanına mı gitmiştin tatile

İyi birşey mi söyledin yoksa kötü birşey mi söyledin anlamadım ..
:44: Tüh olsun 20lerde bir yaşın olduğunu tahmin ediyor olmamda güzel hiç bilememekten daha iyidir dimi ? Amin bifo abla Amin.. =) Hı Hı bir 15 gün sonra kış'ın tadını çıkarmaya gitmek istiyoruz yer bakıyoruz güzel çiftlik tarzında bildiğiniz yerler varsa olabilir tavsiyelerinizi dinlerim ..

Melooo açma o konuları şimdii. Ripo gil pisse eğer nufus memuru sormadan yazıp geçmiştir. Pis olanlara doktor bile bakmıyor

çok komiksiniz fena yara açmışız içinizde sanırım hala dedikodumuzu yapmaya devam ediyorsunuz

hee evet bir de hekimlerin hasta seçme hakkı vardır, istemediği hastaya bakmak zorunda değil bunu da öğrenmiş oldunuz işte
gerçi bizler vicdanlı insanlar olduğumuz için 10 gün yıkanmayana da üstümüze kusana da muayene yaparız, ee ama naparsınız kişi kendinden bilirmiş ki işi habire söyleyip duruyorsunuz.
kokmuş bir insanın yanında kaç dk öğürmeden durabilirsin acaba.
çok komiksiniz, acınacak tiplersiniz, çok gülüyorum size

​Bi dakika Mevzu nedir yahu ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynaya bakarak konuşuyorsun sen demi

O yüzden yazdığın herşeyde çok haklısın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…