''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

En nefret ettiğim şey yaptığım planlarımın bozulması.

En sevmediğim şey biteceği saati belli olmayan işler.

Canımı sıkktın çok

Ders çalışırken kakaolu süt iç Ablacığım ; Allah yardımcın olsun az kaldı az ..
:2: Kurtulucan şu sınavdan da benden de :KK14:

hmm öyle mi dersin kuzu.
yok ya kurtulmak istedıgım kimse yok kı burada.
bana nasıl davranılıyorsa ben de öyle karsıılık veririm öyle yani
gerisi sag selamet

hmm öyle mi dersin kuzu.
yok ya kurtulmak istedıgım kimse yok kı burada.
bana nasıl davranılıyorsa ben de öyle karsıılık veririm öyle yani
gerisi sag selamet

Ay yahu niye bugun herkes bir garip her söylediğimi ciddiye almayın şunun surasında geyik bölümündeyiz sana imalı birşey söylediğim falan yok gül diye söylüyorum ayol ..
:KK14:

Şimdi sen bu durumdan şikayetcisindir birde ..:2: Ne güzel işte sen sakın kk'Daki diyet topiclerine girme emi =) :KK14:

o kiloyu kolayca alan diyet topiclerindekilerde gelirid kılo alamayanlar bölümüne nasıl alamıyorsunuz vs yazardı sinir olurdum.
işin yoksa o konuda ne işin var degıl mi?
neyse kuzu cıkayım ben simdi yemek yemedım daha ya uyumaktan iyi sohbetler size
:KK54:

o kiloyu kolayca alan diyet topiclerindekilerde gelirid kılo alamayanlar bölümüne nasıl alamıyorsunuz vs yazardı sinir olurdum.
işin yoksa o konuda ne işin var degıl mi?
neyse kuzu cıkayım ben simdi yemek yemedım daha ya uyumaktan iyi sohbetler size
:KK54:

Tamam abla yine gel görüşürüz afiyet olsun ..

Ay yahu niye bugun herkes bir garip her söylediğimi ciddiye almayın şunun surasında geyik bölümündeyiz sana imalı birşey söylediğim falan yok gül diye söylüyorum ayol ..

ah yok ya ben yanlıs anlamadım ki ima dıye de hic düşünmedim valla.
sadece genel anlamda dedim(herkes icin ).
sen yanlıs anladın

ah yok ya ben yanlıs anlamadım ki ima dıye de hic düşünmedim valla.
sadece genel anlamda dedim(herkes icin ).
sen yanlıs anladın

Tamam o vakit öpüldün ..:KK14:
Afo diyebilirsin bana:KK14:

Kim olabilir sevgilim:KK47:

Befor demek daha çok hoşuma gidiyor beni zaten bu zamana kadar sana ya after demişimdir ya da befor ..
:KK14: Sakin ol sakin.. =) Ne yaptıda bu kadar sinir oldun :KK14:

Hoşgeldin şekerim. Çorbacı nasıldı:KK53:

Plan yapmıştım işte işi uzadı plan iptal oldu.

Günlük planlarınızdan birimiydi yoksa günler önce hayalini kurmuş olduğun bir planmıydı bifo ?
:KK14: irşeyi çok isteyince olmazmış düşüncesine sahipsen bu yaşadığın olay tam bu söze örneklik ..:KK14: Sıkma canını , günler çuvala girmedi ya ? Planı bir kaç gün sonraya erteler yine yaşarsınız günü Allah'ın izniyle.. :KK14:

Günlük planlarınızdan birimiydi yoksa günler önce hayalini kurmuş olduğun bir planmıydı bifo ?
:KK14: irşeyi çok isteyince olmazmış düşüncesine sahipsen bu yaşadığın olay tam bu söze örneklik ..:KK14: Sıkma canını , günler çuvala girmedi ya ? Planı bir kaç gün sonraya erteler yine yaşarsınız günü Allah'ın izniyle.. :KK14:

Öyle olacak artık yapacak birşey yok margi. Benim huyum işte sabahta yapsam planı bozulunca benimde asabım bozuluyor. Gün boyu kendimi ayarladığım için. Neyse artık...

Seni ilkkez görüyorum hoşgeldin topiciğimize sende

X