Renkli göz nazarı?

Bırakın bu saçmalıkları lütfen.

Yok.
Nazar ve diger batil inanclara hayat kalitenizi dusurecek kadar inanmayi da sacma ve sagliksiz buluyorum.
canim nazar vardir batil inanc degildir. Bu konuda Peygamber Efendimizin hadisleri vardir. Hatta Kurani Kerimde bununla ilgili ayetler inmistir ama biz bire bes katmayi sevdigimiz icin nazarin yanina yok iste renkli gozlusu yok boncugunu yok atin nalini yok kursun dokturme isini bilmem ne ekledigimiz icin tabi zamanla dogruyla yanlis birbirine karismis malesef.
Evet Nazar vardir haktir ama ben literaturde renkli goslu renksiz gozlu diye ayirildigini gormedim karsilasmadim. Hos mantiken kahve de renk ela da renk yesil de renk takilmamak lazim.

Bi nazar duasi okuyuverin bir seycik olmaz Allahin izniyle..
Allah anali babali buyutsun bu arada..

Nazarinda goz rengiyle alakali oldugunu sanmiyorum..
Sevgilimin gozleri massmavii daha bir nazari degdigini gormedim..
Benim gozlerim acik kahve ile ela arasinda birsey benim nazarim daha cok degiyor..

Anneniz inaniyor belli ki bu renkli gozlu olayina..
Biraz daha gec gidiverin fazla soylenecekse bazen dirdir ediyolar da

nazar var ve inanırım da şu renkli gözden değere hiç inanamıyorum.

Amcam mavi gözlü nazarı değer.
Mavi gözlü bir arkadaşım var birinin ayakkabısını beğense topuğu kırılır, pantolonunu beğense dikişi patlar, küçük çocuğa baksa çocuk yerde yuvarlanır (Abartmıyorum hepsine şahit oldum).
Ben de mavi gözlüyüm hiç nazarımın değdiğini söyleyen olmadı.
Ben nazara inanırım.

Renksiz göz olmadığı için demek ki herkesin nazarı değiyor bu mantığa göre.

yav birakin şoyle seyleri cocugu gorunce bi Ayetelkursi, Felak Nas okuyun, Masaallah Barekallah deyin, yeter
enerji olayi var tamam da, abartmak yersiz, nazar varsa duasi da var..

Nazara inaniyorum zaten kuranda geciyor inanmak lazim. Renkli gozlu nazariyla ilgili bilgim yok. Benim gozlerim kahverengi ama cok nazarim deger. Bu demek degil ki bebek gormeye gitmicem. Masallah derim abarti begeni gostermem degmez.

Benim eşimin gözleri mavinin dibi adama söyliyimde bebeğimiz doğduğunda bir süre eve gelmesin :)))) o arkadasınıza bizdende selam söyleyin o kadar saçma sapan ki şu batıl inançlar offf off

bende nazara inanırım ama renkle alakasi var yoktur bence. şöyle soyleyeyim bi komsumuz kahverengi digeri mavi ikisinin de nazari cok değiyor hele kahverengi olann..... :)

Yok artik ya.. Yaptiginiz şey hurafecilik. Olacak şey mi hic ya.. Gidin görün bebeği boyle saçma sapan şeylere inanip ona gore yaşamaktanda vazgeçin..

Bence batil bisey ama benim de bikac kez basima geldi oha yoksa

Mavi gözün bol kahverengi gözün az olduğu bir coğrafyada yaşıyor olsaydık anneniz yine aynı şeyi söyleyip arkasından kahverengi gözlüsünüz nazarınız değer diyecekti. İstiyorsanız gidin bebeği görmeye içinizde art niyet yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…