- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
Bırakın bu saçmalıkları lütfen.Kizceler merak ettim boyle bir seyvar mi ? Gerçekten renkli insanların nazarii.değer ? Ben renkli gozluyum , sevgilimde öyle.Arkadasin çocuğu olmuş annem biraz daha zaman geçsin ikimizden renkli gozlusunuz nazariniz çok değer dedi.Erteledik bebek görmeyi.Var mi cidden boyle bir şey ?
canim nazar vardir batil inanc degildir. Bu konuda Peygamber Efendimizin hadisleri vardir. Hatta Kurani Kerimde bununla ilgili ayetler inmistir ama biz bire bes katmayi sevdigimiz icin nazarin yanina yok iste renkli gozlusu yok boncugunu yok atin nalini yok kursun dokturme isini bilmem ne ekledigimiz icin tabi zamanla dogruyla yanlis birbirine karismis malesef.Yok.
Nazar ve diger batil inanclara hayat kalitenizi dusurecek kadar inanmayi da sacma ve sagliksiz buluyorum.
Renksiz göz olmadığı için demek ki herkesin nazarı değiyor bu mantığa göre.
yav birakin şoyle seyleriKizceler merak ettim boyle bir seyvar mi ? Gerçekten renkli insanların nazarii.değer ? Ben renkli gozluyum , sevgilimde öyle.Arkadasin çocuğu olmuş annem biraz daha zaman geçsin ikimizden renkli gozlusunuz nazariniz çok değer dedi.Erteledik bebek görmeyi.Var mi cidden boyle bir şey ?
Kizceler merak ettim boyle bir seyvar mi ? Gerçekten renkli insanların nazarii.değer ? Ben renkli gozluyum , sevgilimde öyle.Arkadasin çocuğu olmuş annem biraz daha zaman geçsin ikimizden renkli gozlusunuz nazariniz çok değer dedi.Erteledik bebek görmeyi.Var mi cidden boyle bir şey ?