- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
Yoo koyu. Niye boyle oluyo anlamiyorum ama arkadaslarim farkinda nazarimin degdiginin. Cok uzuluyorumaçıkkahverengimi
kendinize de çok nazar değdirirsiniz ozaman gerçekten kötü durumYoo koyu. Niye boyle oluyo anlamiyorum ama arkadaslarim farkinda nazarimin degdiginin. Cok uzuluyorum
he Canim he beni görmeyen insanlara tanımayan insanlara ben renkli gozluyum aculun uleyynn mesaji verdim tobe allasen .Merak ettim boyle rastlantilat var misoru o kadar sacma ki acaba sirf renkli gozlu oldugunu belirtme amacli mi acmis konu sahibi bu konuyu dedim, o kadar yani.
Cevapsa hayir, alakasi yok.
Evett yaa en cok kendime nazarim degiyo. Hicbi isim rast gitmiyo o yuzdenkendinize de çok nazar değdirirsiniz ozaman gerçekten kötü durum
naarın renkle alakası yok..kötü nefis ve niyetle alakalı..hasetle bakan gözden korkmalı..Kizceler merak ettim boyle bir seyvar mi ? Gerçekten renkli insanların nazarii.değer ? Ben renkli gozluyum , sevgilimde öyle.Arkadasin çocuğu olmuş annem biraz daha zaman geçsin ikimizden renkli gozlusunuz nazariniz çok değer dedi.Erteledik bebek görmeyi.Var mi cidden boyle bir şey ?