Ren Geyiği

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
Farkettikki biz sohbeti çok seviyoruz , bizimde bir geyik topiğimiz olsun dedik ve topiğimizi açtık .
Sizleride bekliyoruz tüm kk bayanları
:KK16::KK16::KK16::KK16:

olur olur olmaz mı hiççç herkese kapımız açık:KK19::KK19::KK19:

açık açık olmasına ama gelen giden yok :KK9: kaldık mı baş başa yine sende gidersin artık ben kendi kendime konuşurum burda :KK9::KK9::KK9:

açık açık olmasına ama gelen giden yok :KK9: kaldık mı baş başa yine sende gidersin artık ben kendi kendime konuşurum burda :KK9::KK9::KK9:

ben giderim adım kalır, beste beni hatırlasın:KK19::KK19::KK9: gelirim kızım gene, yarın konuşuruz napak, koca gelir şimdi , yemek der, su der:KK9::KK9::KK6:

ben giderim adım kalır, beste beni hatırlasın:KK19::KK19::KK9: gelirim kızım gene, yarın konuşuruz napak, koca gelir şimdi , yemek der, su der:KK9::KK9::KK6:

tmm canım peki madem yarın görüşürüz yine öpüom seni yanacıklarından :KK54::KK54::KK54:

merhabalar tanısmıyoruz ama herkese acıkmıssınız:KK3: ya topiğin ismini begendm orjınal geldı selam vermek ıstedım :KK1:

selamlarrrr:KK16::KK16::KK16: hayırlı olsunn:KK31:
ren geyiğini görünce bir hayvan sever olarak ne oluyor dedim iyi mi:KK9::KK9::KK9::KK9:
orijinal olmuş bestecim topik ismi :KK19:

selamlarrrr:KK16::KK16::KK16: hayırlı olsunn:KK31:
ren geyiğini görünce bir hayvan sever olarak ne oluyor dedim iyi mi:KK9::KK9::KK9::KK9:
orijinal olmuş bestecim topik ismi :KK19:

teşekkürler eylülcümmmm:KK16::KK16::KK16:
evet baya düşündük ilgi çekici bişey olsun sohbetide çağrıştırsın istedik ortaya bu çıktı ta daaaaa :101::101::101:

O na hiç şüphe yok:KK34:

$ren-geyigi.jpg

:KK52::KK52::KK52:

merhabalar hayrlı olsun topiccik:))) ismi pek hoş olmuş :))))))))))))
nasılsınız kızlar:)

yasemin yaş pasta yapmayı düşünüyorum bugün , kekini de kendim yapmak istiyorum varmı güzel bir tarif elinde yoksa yine internetemi başvurayım :KK31::KK31::KK31:

Bismillah diyerek girelim bereketli olsun :KK1:
Açılış kurdelanızı kim kesti, o da önemli uğur için :KK53:
Hayırlı olsun :KK3:

X