eğer saçların azsa gür ve havalı durmasını istiyorsan düzleştirici yerine remingtonun çok güzel bir ürünü var. fırça şeklinde saçını tararken düzleştirebiliyosun. düzleştirici gibi yapışık ve dümdüz yapmıyor saçlar fönlü gibi havalı duruyor modeli CB65.
Beetlee çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler
benimde sorum varr
maşa almayı düşünüyorum ilk defa alıcam bu arada
marka belli oldu REMİNGTON ama hangisi onu da sen söyle
saçlarım ince telli ve hafif yağlı hangi modeli al dersen gidip alıcamm
Kızlar acil yardım bekliyorum ya.. Burda yazılanları okuyunca kendi maşamla kendi saçımı mahvediyomuşum dedim.. Shine therapy aklıma yattı açıkçası çnkü saçım çok yıprandı oryalle açıldı falan ve şimdi bob şeklinde kesilmiş halde ama uzadı tabi biraz.. Ben daha çok böyle iri-doğal dalgalar yapmak için istiyorum ve netten izlediğim videolara göre düzleştiriciyle çok daha güzel dalgalar elde ediliyo.. Nasıl bi şey almam lazım hem düzleştirici hem dalga vermek için kullanmam için? Therapy iyi mi bu amaca hizmet etmek için?
yaparım cnm, neler yapmadm ki bn bu saça valla bi gün kel kalcam dye korkuyrm :)))
açıkçası therapy avakado yağı içerdiğnden aklıma daha çok yattı çnkü oldkça kurudu saçlarm o kadar oryalden, balyajdan sonra.. onun kalınlığı iyi mi dalga yapmak için? açıkçası saçım zatn dalgalı ben böyle düğünden çkmş gibi değil doğal dalgalrı olsn dye kalın alıym diyorum ne dersin beetle?
Tmm cnm teşekkürler, bugün denedim hoşuma gtti saçımın yıpranmşlığına en iyi çözüm de o sanırım.. YKM'de baktım 200 tl idi, netten alıyım ben en iyisi
YKM deki 3 yıl garantlydi ama :s[/QUOcanım kutunun üstünde 5 yıl yazar. o geçerli yani.