Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

mrb. remingtonla igili çok bilgin olduğunu gördüm de bana da yardımcı olur musun. bende braun es2 var saçlarım yapıştı resmen iyondan sanırım. baybyliss alıcaktım buharlı olandan ama gezinirken yazını gördüm. benim saçık kuru ve kolay şekil alıp hemen bozuluyor, sönük ve kısa . dümdüz olsun istemiyorum biraz havalı olsun istiyorum ne alabilirim acaba. biraz karışık oldu ama cvp verirsen sevinirim beetlee. aklımda 2 tane var ama bilgin olduğu için bişi söylersen onu alırım karar veremedm

mrb. remingtonla igili çok bilgin olduğunu gördüm de bana da yardımcı olur musun. bende braun es2 var saçlarım yapıştı resmen iyondan sanırım. baybyliss alıcaktım buharlı olandan ama gezinirken yazını gördüm. benim saçık kuru ve kolay şekil alıp hemen bozuluyor, sönük ve kısa . dümdüz olsun istemiyorum biraz havalı olsun istiyorum ne alabilirim acaba. biraz karışık oldu ama cvp verirsen sevinirim beetlee. aklımda 2 tane var ama bilgin olduğu için bişi söylersen onu alırım karar veremedm

merhaba biraz geç gördüm yazını kusura bakma. saçlarının kuru olduğunu söylemişsin. bir de saçların az mı? yani gür ve havalı durmasını mı istersin? dümdüz olsun istemiyorum demişsin.tam olarak nasıl istersin? ona göre model yazayım sana cnm.

eğer saçların azsa gür ve havalı durmasını istiyorsan düzleştirici yerine remingtonun çok güzel bir ürünü var. fırça şeklinde saçını tararken düzleştirebiliyosun. düzleştirici gibi yapışık ve dümdüz yapmıyor saçlar fönlü gibi havalı duruyor modeli CB65.

yok yok saçım az değil çok o çok uğraştırıyor var bende. ben bianda olsun istiyorum saçım kısa acil biyere gidecek oldum mu çıkamıyorum bende braun düzleştirici var mahfetti saçımı yapışıo saçım birbirine. o avakado yağı olan ii gibi geldi ama izmirde bulamadm

canım mediamarktte bak yada netten alabilirsin hem daha ucuza gelir. shine saçların kuruysa çok iyi gelir. saçlara avokado yağı verdiği için nemlendiriyo ve parlatıyo saçı. tek seferde düzleştirdiği için uğraştırmaz seni çabuk bitirirsin. saçların çoksa onu al.

Beetlee çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler
benimde sorum varr
maşa almayı düşünüyorum ilk defa alıcam bu arada
marka belli oldu REMİNGTON ama hangisi onu da sen söyle
saçlarım ince telli ve hafif yağlı hangi modeli al dersen gidip alıcamm

canım ci76 modelini alabilirsin remingtonun. tahminen saçların çabuk düşüyordur maşa tutmuyordur fazla. ci76yla 2 gün bile kullanabilirsin saçlarını :)

Kızlar acil yardım bekliyorum ya.. Burda yazılanları okuyunca kendi maşamla kendi saçımı mahvediyomuşum dedim.. Shine therapy aklıma yattı açıkçası çnkü saçım çok yıprandı oryalle açıldı falan ve şimdi bob şeklinde kesilmiş halde ama uzadı tabi biraz.. Ben daha çok böyle iri-doğal dalgalar yapmak için istiyorum ve netten izlediğim videolara göre düzleştiriciyle çok daha güzel dalgalar elde ediliyo.. Nasıl bi şey almam lazım hem düzleştirici hem dalga vermek için kullanmam için? Therapy iyi mi bu amaca hizmet etmek için?

canım düzleştiriciyle dalda yapmak başkasına yapılınca kolay ama insanın kendisine yapması zor. öncelikle bunu söyliyim. yani yetenekliysen alabilirsin. s 2044 yada shine therapy alabilirsin.

yaparım cnm, neler yapmadm ki bn bu saça valla bi gün kel kalcam dye korkuyrm :)))
açıkçası therapy avakado yağı içerdiğnden aklıma daha çok yattı çnkü oldkça kurudu saçlarm o kadar oryalden, balyajdan sonra.. onun kalınlığı iyi mi dalga yapmak için? açıkçası saçım zatn dalgalı ben böyle düğünden çkmş gibi değil doğal dalgalrı olsn dye kalın alıym diyorum ne dersin beetle?

kalın düzleştiriciyle zaten dalga yapamazsın. zor olur. ince düzleştirici shine therapy alablrsin. zaten düzleştirici dalgaları kalın oluyor. saçlarını kalın kalın alırsan daha da kalın olur.

Tmm cnm teşekkürler, bugün denedim hoşuma gtti saçımın yıpranmşlığına en iyi çözüm de o sanırım.. YKM'de baktım 200 tl idi, netten alıyım ben en iyisi

Tmm cnm teşekkürler, bugün denedim hoşuma gtti saçımın yıpranmşlığına en iyi çözüm de o sanırım.. YKM'de baktım 200 tl idi, netten alıyım ben en iyisi

nette daha ucuz canım ordan al.yanında fatura iste 5 yılda garantili ürün :) güle güle kullan şimdiden.

Bi şey sorcam.. Bn aldm ama bu bnm istedğim değil sanırm netten aldm shine therapy yazıyodu ama üstünde bi köşesinde style therapy yazıyo ve yaparken kötü koku gelyo içinde avakado yağı oldğnu falan sanmyrm hiç.. semsert oldu saçlarm ve takıldı hatta böyle kayıp gtmedi Şu kutudan benmki
ama nette bi de şunu buldm hangisi sahi şimdi bunlarn beetlee eğer bu değilse ödemeyi durdrup iade etcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…