Dün geldi, az once denedin. Süper oldu. Tavsiye ederim. Sacimi yakmadi, çok kısa sürede dümdüz yaptı. Kuaforden çıkmış gibi oldum
bulsam alıcam ama hiçbir yerde yok.siz nerden aldınız acaba ve fiyatını yazabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün geldi, az once denedin. Süper oldu. Tavsiye ederim. Sacimi yakmadi, çok kısa sürede dümdüz yaptı. Kuaforden çıkmış gibi oldum
Ben de cok araştırarak ve buradaki yorumlardan dolayi da dün Remington Keratin terapy aldim. Saclarim kuru ve kıvırcıktır. Gerçekten hayran kaldim. Ayni kuaörde fon cekmis gibi. Ve bugun de saclarim hic bozulmadi kabarmadi.
Benim gibi kıvırcık ve kuru kabaran saclariniz varsa düşünmeden alın derim.
Evet s8590 modelini aldim. Hayir yaglandirmadi zaten benim sac tipim kuru oldugu icin bir sorun yasamadim.8590 modelimi acaba? yağlandırır falan diyorlar ama sizde durumlar nasıl?
Şikayet var.com a yazinMerhaba arkadaslar hepsiburada dan remington s9500 pearl model aldim gecen gun. Siparisim geldi. Gelir gelmez deneme amacli kullandim. Hic mi hic MEMNUN KALMADIM. benim gibi duze yakin ince telli saclara kesinlikle onermiyorum, saci kafaya yapistiriyor elektrkleniyor ustelik. Ve hic de bahsedildigi gibi bir cirpida duzlestirmiyor. 7 8 defa gectim belki ustunden. Daha yapar yapmaz yaglaniyor sac. Ustelik dayanmiyor da. sizde cope atmayin 250 liranizi. Acayip gerildim yaa. Plakalari kapayan dugme bozuk cikti.Defalarca musteri hizmetlerini remington genel merkezini aradim. Hic bir sekilde iade alamayacaklarini sadece degisim oldugunu soylediler. Boyle sacmalik olur mu? 14 gun icinde hic bir sebep belirtmeden cayma hakkim var benim. Hepsi buradadan bir daha alisveris mi asla. Magdur edildim hep hepsiburada hem de REMINGTON tarafindan. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yorumlara aldanip almistim. Simdi cok pismanim.