Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

ayrıca şimdi farkettm aldğm yerde 2. fotoğraf var sitede ama bana farklı bi kutu geldi

ayrıca şimdi farkettm aldğm yerde 2. fotoğraf var sitede ama bana farklı bi kutu geldi o üstteki

Neredeyse bütün yorumları okudum başıma ağrı girdi.Ne alacağımı şaşırdım nolur yardım edin.Ben remington s8670 almaya karar vermiştim.Hem maşa,düzleştirici,tost vb gibi bir çok özelliği olması ve daha ekonomik olması tercih etmeme neden olmuştu.Ama buradaki yorumlar kafamı karıştırdı.Sonra ilk ay maşa alırım ve c75 daha sonrada düzleştirici 2044 alırım die düşündüm.Ama sormadan geçemeyeceğim bu kadar para verip yanlış ürün alırsam die korkuyorum saçlarım ince telli ve çok zayıf,dipleri yağlı uçlara doğru ise oldukça kuru acaba hangi ürünü almalıyım yardımcı olursanız beni büyük bir sıkıntıdan kurtaracaksınız.

ayrıca şimdi farkettm aldğm yerde 2. fotoğraf var sitede ama bana farklı bi kutu geldi

canım senin aldığın yenilenmiş hali.diğeri ilk çıkan eski ürün. özellikleri aynı. senin aldığında ayrıyetten kabarmama özelliği var. ama kaymaması ve kötü koku gelmesi ilginç geldi bana. öyle bi durumla hiç karşılaşmadım çünkü. eğer saçların normalden daha parlak duruyorsa yaptığında ve yumuşaksa sorun yok.

canım bence set almamanı öneririm. çünkü setlerin özellikleri düşük olur. tamam saçlarını her şekle sokarsın ama kalite olarak daha düşük olur. saçların ince telli ve zayıfsa yıpranmasın istiyorsan, maşa olarak cif75, düzleştiricide s 2044 alabilirsin ve güvenle kullanabilirsin.

yok hiç yumuşak olmadı sertleşti hatta saçım.. ykmde denedğmde böyle olmamştı ama.. ve dedğim gibi hoş olmaya bi koku gelyo.. ne yapıym ben şimdi.. iade etmek istesem sebep ne dicem ki yeni haliymiş hem de nye byle oldu bu arada saçım açıldı oryalle ondan olablr mi?

canım ben hepsini kullandığım için ve zamanında bu işin içinde uzun seneler çalıştığım için böyle bi olayla karşılaşmadım açıkcası. tam aksine herkes memnun kaldı. onu kullanan arkadaşlarımı yolsa çevirip saçına hangi bakımı uyguluyosun çok parlak diye soranlar oldu. o derece etkili bi ürün. eğer saçın çok yıpranmışsa ondan olabilir. çünkü yıpranmış saçlar düzleştirildiği zaman dahada sertleşir. peki saçında parlaklık oluyor mu yaptığında?

sevgili Beetlee, topiğin tamamını resmen hatmettim ve anneler günü hediyem olarak eşimden s 2044ü istedim...En baştan söyliyim Allah senden razı olsun..ben bu zamana kadar düzleştirici diye ne kullanmışım diye kara kara düşünüyorum...şimdi detaylar
-aslında gözüm s9500 deydi ve fakat bütçemi accuk aşıyordu. sonuçta hediye alınacak da olsa istemeye çekindim,
- daha da önemli bi nokta, saçlarım balyajlı, uçları kırık...öyle çok berbat değiller ama sağlıklı da sayılmazlar hani...papaz gibi gezmiyim derken soner sarıkabadayıya dönmiyim istedim. bana saçı yıpratmayacak bi ürün lazım geliyordu

herneyse efenim aldık denedik kendisini...glissin şu 220 dereceye kadar koruyan şeysiyle resmen voltran oluşturdu bunlar:) eski külüstür düzleştiriciyle 160 da saçlarım ortasından kırılmaya başlıyordu, 2044 le 200 derecede saçlarım yumuşacık oldu maşallah....yalnız tertemiz saça uyguladığım için biraz kabardı ve 80li yıllar metalci adam saçlarına benzedi ama remington hakikaten baba markaymış bunu anladım...çabuk ısınmasını vb bi kenara bırakın, plakalardaki o kumaş kaplama aldı götürdü beni....

kendi tecrübemden yola çıkarak, Beetlee'ın tavsiyelerine kulak verin derim...ben pişman olmadım, kendisine müteşekkirim efenim....herkeslere beeeeyle aslan yelesi gibi sağlıklı ve güsel şekilli saçlar dilerim

merhaba yazdıklarınızı okudum ve süper tek kelimeyle çok güzel yönlendiriyorsunuz benim saçlarım ince telli dalgalı kuru ve kabaran hangisini önerirsin shine mı yoksa 9500 mü

canım mesajına çok güldüm öncelikle sen çok yaşa çok tatlısın :) güle güle kullanmanı dilerim. en çok memnun kalacağın şey saçların eskisi gibi yıpranmayacak. canım glissin spreyini saçlarını ıslatacak kadar sürme azıcık sıkıver o zaman saçların kabarmaz. çünkü saç nemli düzleştirilirse hem saç için zararlıdır hemde saçlar kabarır. gerçi nasıl sıktığını bilmiyorum ama kabardı diyince öyle tahmin ettim. güzel günlerde kullan canım herhangi bir sorunda tekrar yardımcın olurum.

merhaba yazdıklarınızı okudum ve süper tek kelimeyle çok güzel yönlendiriyorsunuz benim saçlarım ince telli dalgalı kuru ve kabaran hangisini önerirsin shine mı yoksa 9500 mü

eğer çok kuru ve çabuk yağlanmayan bir saça sahipseniz shine therapy i öneririm. çünkü avokado yağıyla saçları parlatıp nemlendiriyor ve yumuşatıyor. çabuk yağlanıyorsa eğer önermem. onun yerine s 9500 alabilirsin canım.

Mrb Kızlar,
9500 ile 6500 Arasında Kaldım. Gönlüm 9500 dan yana Ama 6500 Gibi Buklede yapabilmek istiyorum.
6500 In Cd Sini İnternetten Bulamadım..9500 lada Bu Bukleleri Yapabilirmiyim?
6500 Sını internetten bulan varmıı

beetlee,şuanki saç düzleştiricim philips Hp 8350 Saç Düzleştiricisi.. bilerek kalın plakalı almıştım 2 yıl önce çabucak saçlarımı alıp düzleştireyim diye ama uçlarını hep kırdı ve canlı görünmüyor kuaförden çıkmış parlak düz saçlar gibi bir ürün istiyorum..saçlarım dirseğimden 1 parmak yukarda..1 gün snra birazcık yağlanan ince telli ve dalgalı saç yapım var hangi saç düzleştirici ve maşayı tavsiye edersin birde duştan sonra saçlarıma glissin durulanmayan spreyinden hangisini tercih etmeliyim gliss yada başka marka varmı önerebilceğin cevabını bekliyorum :)))

Son düzenleme:
saçlarım kabarıyor kuru ve ince tellli s9950 şhine ve s9951 frizz arasında kaldım sence hangisi uygun teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…