Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

benim saçlarım kıvırcık ve kabarık bu ürün hakkında bilgi verirmisiniz
AS7050

yada bu model hangisini tavsiye edersiniz
AS1201

s 9500 da parlatıyor ama shine therapy daha çok parlatır. shine al derim istediğin saçlarının parlamasıysa canım.aynı fiyat zaten.

Avakado yağlı olduğu için yağlandıryor diye bişey okumuştum. Ben saçımda kremdir spreydir kullandığım için zaten çabuk yağlanıyor. Birde düzleştirici sorun olmasın dedim.
Koruma açısındanda 9500 ile aynı mı?

Bende düşünüyorum 6500. Birkaç seçenek daha var aklımda, bukle yapabilyor olmasıda güzel. Ama bu düzleştircinin saçı çok yaktığını okudum. Kafam çok karışık

ben zaten hep diyorum saçlarınız ince telli ve yağlıysa almayın diye. arkadaşım sana güzelce anlatabilirsen yardımcı olabilirim ancak.

Bende düşünüyorum 6500. Birkaç seçenek daha var aklımda, bukle yapabilyor olmasıda güzel. Ama bu düzleştircinin saçı çok yaktığını okudum. Kafam çok karışık

canım sana yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen yardımcı olmuyorsun. hala yaktığını duydum falan diyorsun. ben hepsinin özelliklerini bir bir anlattım yazılarımda. o kullanıma bağlıdır. hiç yakmasın diyorsan s 2044 al demiştim ve hala diyorum hala neden kafan karışık anlamış değilim??

güle güle kullan canım.

Artık benimde Remington 9500'ım var.Geç ama doğru karar verdim.

merhaba kizlar ben de bugun saturn,teknosa ve reale gittim..sac duzlestiricisi reyonunda calisan bayanlarin hepsi de philips 8361 i onerdi..ne dersiniz?sacim kalin telli,orta boy..isim geregi sacimi hergun duzlestirmem lazim.5 yil once remington almistim,ama artik duzlestirmiyor

merhaba,
bugün teknosaya gıttım ve remıngton 9500 ü denedim,memnun kaldım..şimdi de internetten sipariş ettim..teknosada 199 lıra ben kargo dahıl 140 lıraya aldım alısverıs.com dan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…