saçlarım kabarıyor kuru ve ince tellli s9950 şhine ve s9951 frizz arasında kaldım sence hangisi uygun teşekürler
beetlee,şuanki saç düzleştiricim philips Hp 8350 Saç Düzleştiricisi.. bilerek kalın plakalı almıştım 2 yıl önce çabucak saçlarımı alıp düzleştireyim diye ama uçlarını hep kırdı ve canlı görünmüyor kuaförden çıkmış parlak düz saçlar gibi bir ürün istiyorum..saçlarım dirseğimden 1 parmak yukarda..1 gün snra birazcık yağlanan ince telli ve dalgalı saç yapım var hangi saç düzleştirici ve maşayı tavsiye edersin birde duştan sonra saçlarıma glissin durulanmayan spreyinden hangisini tercih etmeliyim gliss yada başka marka varmı önerebilceğin cevabını bekliyorum :)))
Kızlar 9500 Aldım.
6500 Gibi Bukleler Yapabilirmiyim? 6500 In Cd Si Nette Varsa Link Verebilirmisiniz Lütfen
S1001 hakkında fıkrı olan var mı?
s 9500 alabilirsin canım o zaman kırılma minimuma iner ve saçların canlı gözükür. zaten alınca philipsle remington arasındaki dağlar kadar farkı göreceksin:)
cvbın için teşekkür ederim :) son sorum daga var düzleştiricilerde incemi yoksa geniş plakamı daha avantajlı birdee duştan sonra saçlarıma gliss durulanmayan sıvı kremi sürmek istiyorum gliss yada başka varmı önerebilceğin marka konusunda bide onarıcı parlak hacim vs bunlardan hangisini kullanmalıyım saç yapımı anlatmıştım
herkese merhabalar
foruma bu konuya cevap yazabilmek için üye oldum. saç düzleştirici almaya karar verdiğim zaman bu sitede baya araştırma yaptım ve remington 9500 aldım. büyük bir hevesle kullandım. bu arada ben h.b.'dan aldım. neyse burada yazıldığı gibi parlaklık, 2-3 gün bozulmadan dümdüz saç olmadı maalesef. sadece elektriklenme olmuyor. 190 derecede düzleştirsem 2-3 sefer geçmem gerekiyor, 210-220'de falan yaparsam tek geçiş yetiyor.
nedem böyle oldu anlamadım, oyasaki çok hevesle almıştım.
mrb ben maşa almak istiyorum saçlarım ince telli dalgalı remington cı76 almayı düşünüyorum ama bugun satıcı remington cı 19 ve arzumun buka modelini önerdi iyon teknolojisine sahipmiş kararsız kaldım
kizlar selam. remingtonun yeni bir modeli cikmis ci5319. bunu kullananiniz var mi? cif75 den farki ne acaba? benim saclarim cene hizasinda kut ve ince telli. sizce hangisini almaliyim? bir de 25 mm icin sacim cok mu kisa sizce?
cevabin icin tsk beetlee. peki ci5319 ile cif75 den hangisini onerirsin? aralarindaki fark ne?
Beetlee; ben de remington almaya karar verdim ama hangi modelini alacagımı bilmiyorum s9500 e sıcak bakıyorum.
Benim saçlarım ince telli, çabuk bozuluyor ve okula gidiş geliş 4.5 saat yolda geçiyor. Yoruluyorum şöyle sağlam, saçımı bozmayacak hangi modeli önerirsin?
Ayrca düzleştirmeden önce saç nemli mi kuru mu olmalı? ve düzleştirmeden önce herhangi bir saç ürünü kullanmalıyım ??
Hanımlar yardımlarınızı bekliyorum almak istiyorum hemen